| MircEa_3229 a întrebat:

:*
Sunt din Bucuresti si am nevoie de ajutorbig grin
Acum cateva luni am fost cu o fata din clasa 6 ( eu sunt 8) si ea s`a tot despartit de mine si iar neam impakat si tot asa, apoi ne-am despartit de tot. Dupa inca 3-4 luni s-a indragostit iarasi de mine si nu ma mai intereseaza fata si mi-am batut joc de ea cum a fac si ea la vremea aceea, apoi sia aflat pe altul si acum iar ii place de mine, dar mie imi place de prietena sa si daca o sa ma combin cu ea o sa se supere asta care ma iubeste si pote se cearta intre ele si apoi o sa se desp de mine si preitena ei

cum sa fac sa reusesk sa fiu doar cu prietena ei fara probleme?

plss ajutorcrying
funda :X

Răspuns Câştigător
| Daani a răspuns:

Zi ca nu-ti place de ea intr-un mod mai delicat si ii spui de cine iti place apoi ii spui sa nu se supere pe prietena sa deoarece nu ea este vinovat ca tu o placi(nu-i mai zi ca si ea te place ca atunci incrci situatia mai rau)

5 răspunsuri:
| bitaboss a răspuns:

Intai discuta cu prietena ei combinate cu ea si o pui pe ea sa ii zica

| MMihai a răspuns:

Unui băiat de clasa a 8 a ar trebui să îi placă cartea, nu femeile. Eventual, mai bine, te încurci cu una, trecută de 20 de ani! Că de la aia, mai ai ce să înveți!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Baby a răspuns:

Buna scumpul meu. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu fosta ta prietena si sa ii spui ca intre voi n-o sa mai fie nimic si ca iti place de prietena ei, si dupa sa te bagi cu prietena. S-ar putea sa se certe la inceput cele 2 dar nu e problema ta. Daca sunt prietene bune nu se cearta pe un baiat. Sau puteti sa fiti impreuna pe ascuns ceva timp dupa ce ii spui la fosta ca nu o sa mai fie nimic intre voi, si o sa se calmeze apele si puteti sa fiti fericiti tu si prietena ei laughing sper ca ai inteles :* succes