Buna nu ma pricep asa de tare cu chestile astea daca o cunosti sau chiar daca nu o cunosti sti ce ar trebui sa faci uite oprestete si fa cunostita cu ia...dai numarul tau de telefon si. asteapta sa te sune ia daca iti da ia numarul iei de telefon ie de 10 ori mai bine!
Nu o suna imediat ca ar zice ca esti disperat. daca iti iese o intalnire mai cerei una inainte sa o termini pe prima... Sper ca te-am ajutat... Daca nu-ti place raspunsul meu asta e sunt nou in TPU dar daca ti-a placut da-mi o fundita.
Este mai mare...Dar nu prea consider un mare dezavantaj pentru ca am 14 ani 1.82 si sunt cateva fete care ma plac dar sentimentul nu este reciproc...
Cu multa placere...
Am facut un efort si am mers sa ma prezint in aceasta seara dar din pacate... avea prieten
Maxim 2-3 ani e ea mai mica? daca da ai o sansa in plus si daca nu nu e o sansa in minus
daca sti pe unde sta mai poti face trasee de cateva ori sa te vada si sa te opresti la ea la un pahar cu apa faci rost de un nr de telefon, un mail ceva si data viitoare lungesti vizita sau o chemi pe ea la tine muulta bafta Andrei
Multumesc Anndrey1234 peuntru fundita si da bai luuuuuuuu ia nu mai fa tu muuuuuuuu ca te dai prea mare eu l-am ajutat asta ie mi-a dat mie fundita mersi inca odata ce tie ciuda ca nu ti-a dat tie...
Serios acum chiar avea?:O
No atunci incearca sa gasesti cat mai multe informati despre ea!
Si atunci cand va fi disponibila intra pe fir!
Da,nasol si tu vrei sa-mi spui ca in orasul nostru cu fantana muzicala nu sunt fete frumoase¿¿¿¿¿¿¿¿dar la tara ai gasit in comuna____________¿¿¿bafta
Sunt convinsa ca ai o sansa si cred ca esti dragut ma rog nu te cunosc da vb cu acea fata si daca ai o sansa trimite-mi mesaj daca nu ai tot trimite-mi mesaj succes!
Nu mi-e ciuda de asta, agramatule! mi-e ciuda ca nu exista cineva pe site-ul asta sa va stearga mesajele, in care ucideti limba romana! de tine doar mi-e scarba
CatalinOrzan întreabă: