Este foarte usor sa sustii ca te-ai indragostit de o persoana atunci cand nu o cunosti cu adevarat, cand o cunosti doar fizic si poti sa iti inchipui ca, din punct de vedere psihic(ca sa spun asa) e foarte potrivita pentru tine.
Tu nu il cunosti pe tipul ala cu adevarat. Ai vazut doar o parte din personalitatea lui si, desigur, fizicul impresionant. Poate ca te-a influentat si faptul ca el nu este de pe meleagurile noastre, ca este altfel decat cei de aici. Altfel nu inseamna mereu mai bine(mai bun in cazul de fata)! Nu cred ca ai mai fi avut aceeasi pareri si dupa ce il cunosteai mai bine.
Te sfatuiesc sa incerci sa socializezi, sa cunosti alti baieti(cu adevarat) si sa il pastrezi pe baiatul asta in amintirea ta doar ca pe unul dintre cei mai draguti baieti pe care i-ai cunoscut vreodata.
Pentru a te indragosti sau pentru a avea o relatie e nevoie de mult mai multe calitati, nu doar de frumusete si sarm.
Nu reusesti sa cunosti un om foarte bine nici intr-o viata, decum in 7 saptamani. Stiu cum e la inceput, pentru ca si eu am trecut prin faza asta. E totul bine si frumos, el e un principe azul venit din povesti, dupa care entuziasmul scade treptat. Chiar daca ar fi cel mai minunat baiat de pe pamant, tot ramane un motiv: e homosexual. Te vei convinge ca nu poti face nimic pentru a schimba asta si vei pune ochii pe altcineva .
Du-te-n Congo pe prima strada la stanga si iti garantez k o sa ti treaca dragostea "
spaniolizata"
Cum sa te indragostesti de un homosexual?! Astia toti se poarta ca femeile, si au gesturi de pitipoanca sclifosita! Pe deasupra e si de pe cealalta parte a globului. Ia-ti gandul de la el. Gaseste-ti un baiat de la tine din oras. Dar de data asta sa nu fie gay
Nu e adevarat ..asa am crezut si el dar crede-ma el e foarte diferit..vestea m-a lovit ca un buldozer, nu imi venea sa cred, mi se taiase respiratia. dar crede-ma nu toti homosexualii sunt cum crezi tu(si cum credeam si eu)
Parerea mea ar fi sa nu iti mai aduci aminte de el ..sa iti incepi o alta viata ..si poate pe persoana pe ca sa o intalnesti o sa te faca sa uiti de el
Poi daca tu te uiti mereu la poze cu el, cum ai putea sa il uiti? Incearca sa petreci mai mult timp cu prietenii, cu familia, orice