Esti indragostita foarte tare,draga mea!
Si la varsta ta,nimic nu poate fi mai frumos.
Numai ca,vezi tu,te-ai indragostit de o persoana mult prea matura pentru sperantele tale.
Foarte posibil ca acest barbat sa fi inteles faptul ca tu il placi,dar,tocmai pentru ca nu doreste sa incurajeze situatia, ramane tacut.
Ca te place si el sau nu, nu stim, desi exista si aceasta posibilitate.Dar diferenta de varsta si de pozitii, il obliga sa taca.
Poate ar fi mai bine pentru amandoi sa iti schimbi locul de munca....ai pune un punct care ar rezolva multe,sa stii.
Nu-l vei mai vedea zilnic si nu-ti vei mai hrani dragostea ascunsa,iar el,indepartandu-te, sau te va cauta, sau totul se va sfarsi categoric.
Pentru ca, acolo unde esti, e imposibil sa ti-l scoti din minte si e posibil sa faci vreo greseala ireparabila si sa te faci de rasul lumii....schimba-ti locul de munca,daca poti.
Regret ca nu am o solutie fermecata care sa te ajute cumva sa-ti traiesti visul,dar viata nu e un vis si,la varsta ta,sangele iti fierbe in vene iar dragostea isi cere drepturile.
Indeparteaza-te, deci, linisteste-te si cauta un baiat, un barbat accesibil de care sa te indragostesti si care sa te iubeasca din tot sufletul!
Iti doresc numai bine si o viata minunata, ai un suflet foarte frumos!♥
Din ce ai scris pare că tu ești vânzătoare într-o benzinărie și ăla e un client matur care vine aproape zilnic la benzinărie să cumpere ceva sau plătește benzina.
Suferi de o îndrăgosteală de preadolescenții.
Dacă tipul o fi și însurat...
Oricum, presupunând că te-a "observat", nu cred că reprezinți mai mult decât o partidă bună de sex pentru el.
Daca este un barbat matur, nu are cum s ate placa in secret, aia fiind doar imaginatia ta, care viseaza cai verzi pe pereti cu oamnei maturi.
da-i pace, o fii insurat, o avea viata lui...tu ai spus ca esti micuta d evarsta, deci cauta-ti iubit de anii tai.
Te sfatuiesc sa nu-l interbi nimic, ca de era interesat d etine iti spune pana acum, dar te ignora si asta inseamna ca are suficinet creier sa nu se incurce cu tine.
Nu vorbeste nimeni din priviri, ca din ce ai scris, pare a fii un tip serios care nu-ti face avnasuri, apropouri si nici nu te astepta cu masina, deci totul este in capusorul tau, inventate.
Cred ca ai devenit oarecum obsedata de el și totul este doar în capul tau ca el se uita la tine intr-un oarecare mod și chestii. Din ce ai povestit tu ti-as spune ca el nu te place, te asigur ca dacă chiar te plăcea îți spunea, nu te mai amăgea în halul asta.
beausingurlamasamea întreabă: