| iljaponia a întrebat:

Buna TPU.Sunt fata am 14 ani si sunt impreuna cu un baiat de 20 de ani.Toata lumea zice despre el ca este golan dar cu mine parca e alta persoana. Vorbim cu orele la telefon ne intalnim in fiecare zi si alte chestii.El imi spune mereu ca ma iubeste si ca nu vrea sa profite de mine.Dar aproape toata lumea imi zice ca el nu vrea decat sex de la mine.Eu nu stiu ce sa mai cred dar el nu mi-a propus niciodata asa ceva si am fost si la el acasa si nici macar nu a incercat sa ma pipaie sau ceva de genu.Voi ce credeti ca ar trebui sa fac sa raman cu el sau sa ma iau dupa ceilalti? funda :*

Răspuns Câştigător
| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

Scurt si la obiect. RAMAI CU EL PANA CAND tu CREZI CA EL CHIAR PROFITA DE TINE! GURA LUMII E PLINA DE PROSTII! AM FOST IN LOCUL LUI SI ACUM SUNT ACEL IUBITOR DE CARE ORICE FATA S-AR LIPI (LIPSIT DE MODESTIE) dar sa stii ca prin faptele pe care el le- facut da dovada de iubire, bafta.

10 răspunsuri:
| Bomfaier a răspuns:

Ceilalți știu ei ce spun, dar probabil că tu știi mai bine. Rămâi cu el, însă ai grijă să nu înceapă să se comporte diferit cu tine la un moment dat...

| sensualus a răspuns:

Bun, deci il vrei doar de prieten. dar te intrebi, de ce un barbat de 20 nu arata sau chiar nu are o iubita de varsta lui? happy

| caterinasmile a răspuns:

Eu sunt cu iubitul meu de mici, de foarte mult timp. Cand eu aveam 14 ani ne'am despartit cateva luni. Vroiam sa'l uit asa ca m-am combinat cu un golan in toata regula dar care vroia sa se schimbe. Pacat ca nu avea ambitie. El avea 19 ani. In prima luna m-am chinuit pentru ca el se droga si bea si imi era mila sa'l las singur, nauc si sa o vad pe mama lui cum plange.Imi era rusine de ceva dar nu stiu de ce. Inima mea era tot la iubitul meu actual.
A doua luna deja mi-a cerut sa fac sex cu el si eu nu am vrut. In disperarea lui m'a cerut si de nevasta dar era doar disperat. Mi se face si greata. Nu am vrut si am aflat mai tarziu de la "prietenii" lui ca ma inseala si a fost punctul potrivit de a putea pune punct. Ai sa spui " dar pana atunci de ce nu ai pus?" ...Nu am pus din cauza ca erau mai multe la mijloc si o situatie mai urata si eram si influentata oarecum. Dupa 2 luni de relatie falsa m-am impacat cu iubitul meu actual si cand stateam in bratele lui, un baiat extrem de bun, realizam ca pot sa am mult mai mult decat un golan langa mine si ca nu pot sa uit iubirea adevarata impunandu'mi sa fiu cu altcineva.
Draga mea imi aduc si azi cu scarba de cele traite. Iti spun sa nu te lasi pacalita de cuvinte dulci si promisiuni si sa nu'ti fie mila de un om fara vointa de a se schimba. Eu mereu cand eram de varsta ta eram foarte matura dar cu toate astea nu am reusit sa'mi luminez mai repede mintea in situatia asta.Dar am invatat din greseli si am inceput o noua viata.
Daca esti o fata buna vei gasi un baiat bun nu un golan.
E adevarat ca lumea zice multe si nu trebuie sa asculti mereu. Singura ce poate sa ia decizia corecta pentru tine esti tu.
Poate nu vrea doar sex de la tine dar un golan greu il schimbi. Depinde de ce vrei tu!
Succes!

| Andrei4g a răspuns:

Ca si regula generala: orice baiat isi doreste mai devreme sau mai tarziu sa faca sex/dragoste cu partenera. In cazul tau, ai o relatie cu un tip mult mai experiment decat baietii de varsta ta. Tipul de 20 de ani stie cum sa se comporte cu o femeie, tu esti insa un copil care ar trebui sa aiba alte preocupari.Dar, nu trebuie sa te condmn, daca-ti place tipul ai macar rabdare si nu te grabi sa-ti pierzi inocenta copilariei..cu asta nu te mai intalnesti. Daca veti sta mai mult timp vei dedea ca tu sri peste niste etape frumoase ale copilariei. Ai rabdare, traieste-ti varsta, toate vor veni la timpul lor.Nu grabi lucrurile.

| CrazyStuff a răspuns:

Nu te lua dupa gura lumii. Daca te iubeste cu adevarat si nu vrea sa profite de tine eu zic sa ramaneti impreuna.

| AndreKissYOU a răspuns:

Nu te lua dupa alti, ei vad ce relatie frumoasa ai si vor sa te desparta de el... Iti zic acum nu te lua dupa gura lumii, este invidioasa pe tine pentru ca vad cat de mult te iubesti cu baiatul respectiv happy Sper ca ti-am fost de ajutor! Pa pa :*

| AndreKissYOU a răspuns:

Sunt gelosi pentru ca vad ca is nedespariti Doamnee ce copila sau ce esti baiat laughing

| OPersoanaAnume a răspuns:

Atata timp cat va intelegeti si toate celelalte cum scriai mai sus eu zic ca totul e ok.
In schimb daca se ajunge la indiferenta, violenta sau altceva...eu zic sa nu stai pe ganduri si sa-l lasi, pentru a nu se ajunge la altceva mai grav.

| iljaponia explică:

Dap si pana la urma s-a dovedeit ca m-am inselat si nu a meritat s-a ma cert cu toti din cauza lui pentru ca ma mitit foarte mult si ma ranit.A plecat din tara si nici macar nu a mai incercat sa ma caute.

| Mihaela8997 a răspuns:

Niciodata nu trebuie sa asculti de gura lumii. Lumea este foarte invidioasa. Daca ai incredere in el, ramai cu el.