| iffdndfgfsd a întrebat:

Sunt fata, am 15 ani si nu am avut niciodata iubit, si nici "primul sarut". Adica m-am mai sarutat cu baieti doar la adevar si provocare si ma simt putin aiurea pentru ca in comparatie cu aproape toate fetele pe care le cunosc eu sunt singura care nu a avut niciodata o relatie. Toti prietenii mei si parintii imi spun ca sunt frumoasa, dar...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

La varsta ta in primul rand trebuie sa devii prietena foarte buna a unui anumit baiat insa pe langa sentimentele de prietenie sa simtiti si o oarecare atractie unul fata de celalalt. In timp aceste relatii de prietenie devin tot mai intense si tot mai puternice, putandu-se transforma intro frumoasa relatie de iubire si astfel vor apare momentele de tandrete cu strangeri de mana, mangaieri si sarutari. Se pareca ai un atu de partea ta si anume frumusetea. Depinde doar de tine sa apara si restul...Bafta si succes.

4 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Dar...
dfdkgja; fhlfd; hlkdhkdshdfhdhkg

Va urma.

| LeKaAlex a răspuns:

Sunt de varsta ta si singur vino la mine, glumeam lol laughing) Vreau sa spun ca in viata ca sa iti apara perechea sufleteasca trebuie sa astepti sa iti apara in ochi. De exemplu mai demult am zis asa : Maine imi fac gagica! Si cand am ajuns la scoala toate isi luau limba in gura sau altele stateau in clasa batandu se si asa si in public. Noi baieti trebuie sa ne alegem victima dar cateodata nu ne pica in ochi, asa si la fete dar mai sunt uni baieti timizi in care fetele trebuie sa isi atraga prada happy Prietenele tale au avut momentul in care perechea a aparut in ochiul lor, alege o victima sau asteapta sa fi alesa. Bafta

| Emilian65 a răspuns:

Dar nu ai succes la baieti.

| Vania12 a răspuns:

Saracuta de tine! Oo, pe bune ai 15 ani si suferi ca nu ai avut iubit pana acum? Fata, tu nu esti muncita, nu esti trecuta prin greutati. Unii n-au ce manca, sunt bolnavi, astea sunt probleme tu fata, nu ca nu ai iubit la 15 ani. Concentreaza-te pe scoala la varsta ta!