Poate-i vreo derelgare. Ai fost racita sau ai luat ceva medicamente? Si factori de genu pot intarzia menstruatia, ori stres accentuat.
Poate fi o dereglare hormonala mergi la un control ginecologic sa vezi ce e.
Motivele pentru car un ciclu menstrual intarzie sunt multe: de la simple dereglari homonale, la sarcina, chisturi si fibroame uterine samd.
Te sfatuiesc sa pui pe hartie, toate datele cand ti-a venit ciclul menstrual in ultimile 6 luni, pentru ca intarzierea asta de 4 zile, nu pare a fii un ciclu regulat.
Esti sigura ca in urma cu cateva luni (7-9), nu au mai existat cicluri menstruale foarte lungi de peste 40-50 de zile?
Instalarea unei dereglari hormonale intratat de severe/grave dupa cicluri menstruale relativ ''normale'' ar reprezenta o stare cu totul anormala si inexplicabila. Raspunsul plauzibil il poate oferi doar medicul ginecolog insa doar in urma efectuarii unei ecografii transvaginale cu ajutorul caruia sa inspecteze starea de fapt a endometrului. Multa sanatate!
Nu cred ca ar fi vorba de o sarcina ci de o dereglare hormonala.
Sau poate fi o simpla intarziere si din cauza asta esti stresata.
Două contacte sexuale pe săptămâna (plus, minus) - asta cum?
problema e in iubitul tau, te-a lasat gravida!
Eu cred ca prietenul tau nu isi mai face treaba cum trebuie. Daca ai nevoie de cineva te astept