| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Buna TPU, sunt fata, am 22 de ani si de cateva zile am stari de greata in continu si uneori crampe menstruale. Sex am facut doar protejat ( cu prezervativ ), sunt sanse sa fiu insarcinata? Ultimul contact sexual a fost acum 3 saptamani. Am avut menstruatie in ultima luna. Urmatoarea menstruatie ar trebui sa o am intr o saptamana. Astept un raspuns. Multumesc!

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna. Cel mai intelept ar fi sa iti astepti menstruatia, cat mai calm cu putinta, caci stresul nu e deloc bun, ba chiar va contribui si el la intarzierea menstruatiei. Ultima cand ai avut-o, inainte de sex? Lucrurile acestea ar fi trebuit sa le stii foarte bine pana la 22 de ani, dar asta e, omul cat traieste invata. Primul semn de sarcina este lipsa menstruatiei, asadar atat timp cat folositi prezervativ si evitati perioada ta fertila, ar trebui sa fii ok, nu te stresa si ingrijora degeaba.

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt șanse sa fii gravida.

| Crackman a răspuns:

Nup stai liniștită

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te-ai protejat, asta e foarte bine.
Sunt sanse minime de sarcina.
Crampele si starile de greata indica o problema medicala. Mergi la medicul ginecolog.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E foarte bine ca te-ai protejat.
Nu esti insarcinata si nici nu risti sa fi contactat vreun BTS (Boli cu Transmitere Sexuala)
Pentru linistea ta, poti face un test de sarcina dupa 21 de zile (spui ca ai avut contact acum 3 saptamani)

| Miruna333 a răspuns:

Daca ai unele simptome cu cele asemenatoare sarcinii, nu inseamna ca esti gravida. E doar in capul tau.
Pai din moment ce contactele au fost protejate, de unde sarcina? Nu exista asa ceva. Te ingrijorezi degeaba.