''ar trebui sa stau linistita si sa accept ca daca o fi vreodata bine, daca nu la fel de bine. ''
Nu, cu atitudinea asta nu faci nimic in viata. Te complaci in toate situatiile si nu duce la nimic. Si da, este putin ciudat ca nu ai avut de a face cu absolut niciun baiat, mai ales pe perioada liceului, esti si la facultate, etc. Dar asta e viata, sunt foarte mult oameni in situatia ta. Posibil sa fie atitudinea ta. Si da, de foarte multe ori, unele tipe par inabordabile, si, cu toate astea, se asteapta sa vina lumea la ele. Daca mergi pe strada sau in alte locuri, capul in jos si inainte, nefacand contact vizual cu lumea, cam greu sa vina baietii la tine. Incearca sa faci mai mult contact vizual, sa zambesti. Nu ar fi rau nici sa incerci un dating app, poate esti impotriva, cum multi sunt, insa, macar iesi din zona de confort si incepi sa te deschizi in jurul baietilor.
Inteleg ca te poate speria si simti ca nu stii lucruri, insa, aceste lucruri se traiesc, se experimenteaza. Insa, la varsta ta, va trebui sa fii putin mai perceptiva, multi vor incerca sa te prosteasca si nu ai inca acele simturi activate. Nu te stresa prea tare si bucura-te de proces.
Ti-as recomanda sa te re-evaluezi pe tine si sa fii de data asta foarte realista, odata ce au fost baieti care te-au placut dar tu i-ai refuzat pe toti, iar aceia pe care-i placi tu, nu te plac ei.
Ceva in comportamnetul sau atitudinea ta nu este tocmai buna, daca pune pe fuga baietii care-ti plac, dar atragi taman pe aia care nu-ti plac.
In ultima perioada nici macar nu am avut ocazia sa cunosc lume noua ca sa zic ca am gresit cu comportamentul sau atitudinea, dupa cum am zis, fiecare pare ca e in treaba lui si in afara de prietenii pe care ii ai, nu prea mai ai pe cine sa cunosti. Nici macar daca esti activ pe retelele sociale
Daca te face sa te simti mai bine eu sunt barbat si arat bine, mereu au fost femei frumoase care au fost atrase de mine dar paradoxal niciodata nu am reusit sa imi fac o relatie calumea cu vreuna, in acelasi timp altii vai mortii lor au cate doua.
Dar nu trebuie sa creezi o conexiune din primele zile neapărat, da o șansă băieților, ieși la câteva întâlniri si abia după vezi dacă se creează pe parcurs conexiunea. Dragostea la prima vedere nu există sau e foarte rară.
Dacă zici ca ești frumoasa, cu siguranță te vor mai aborda si alți băieți, când se întâmplă asta, nu ii mai respinge si da-le o șansă măcar, ca nu ai de unde stii ce iese.
Nu este nici o problema.
vei vedea ca atunci cand vei avea iubit, te va respecta foarte mult.
baietii cauta fete ca tine.
fete serioase care au stiut aa astepte.
pe celelalte le considera curve. care pana la 22 ani ai echimbat 3-4 baieti
Pustii de 15 ani au,, parerea'' asta. Cauta in dex ce inseamna curva.
Tu cate ai schimbat pana la 22?
Salut cel mai probabil esti urata, grasa sau terminata. Sau poate toate 3. Dar nu dispera orice stramba se indreapta la ciocan.
Vrei o poza sa vezi ca sunt total opusul la ce ai scris?