| loveyoumoreandmore a întrebat:

Buna TPU.[Sunt fata].Am o mica problema imi place de un baiat.El vine si ma ia in brate si alte chestii din astea dar eu il resping [gen : "termina-te mah X " ]..insa eu nu vreau sa il resping.dar nu stiu ce sa fac cand ma ia in brate si ii zic ' termina-te' bla bla.Ce sa fac atunci cand ma ia in brate?straight face Daca se poate, Fara raspunsuri gen:ia`l si tu in brate etc..pt k nu pot.El ma ia in brate de la spate. daca intelegeti =]]. :* Dau funda + vot big grin Multumesccc :*

Răspuns Câştigător
| Metalerele5 a răspuns:

Il vrei sau nu il vrei? Daca il vrei, inceteaza sa te mai comporti ca o mimoza (scuza-mi expresia) si, daca afectiunea lui chiar e sincera (trebuie sa te informezi un pic in sensul asta), raspunde-i cu aceeasi afectiune. Totusi te sfatuiesc sa te documentezi inainte, pentru ca din ce ai scris, mi se pare maid egraba comportamentul unui baiat care se cam baga in seama cu multe fete, asteptand sa ii pice si lui ceva. Succes!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca iti place baiatul atnci nu il mai respinge si lasa-te prinsa in brata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ia pe la spate şi tu-i spui să se termine... Nasol. E greu să te termini când stai în spate.

| loveyoumoreandmore explică (pentru anonim_4396):

Nu e nesimtit sa fac chestii in spatele meu!winking Am zis doar asa..Nu trebuie sa bati apropouri! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce problema ai si tu! (desi eu tind sa cred ca vrei sa te lauzi).
Un sfat foarte usor de pus in aplicare este sa-l eviti pur si simplu (sau sa-l injuri, cum doresti), corect?
Problema ta cea mai mare e ca te exprimi (scuza-mi expresia) ca naiba! Chestia asta reiese din propozitia "[gen : "termina-te mah X " ]", in care cuvantul "gen" nu are ce cauta.Dar eu inteleg ca vrei sa pari smechera si sofisticata (ca toate pitipoancele, de altfel) asa ca te scuz.
P.S.: Nu te supara pe mine.Nu sunt rea, ci doar realista.happy

| alyyLove a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iti place dc il respingi? tu poate vrei sa-l faci sa-ti cada la picioare. posibil sa nu ti se intample. nu uita k orice baiat se plictiseste de astfel de gesturi!

| loveyoumoreandmore explică (pentru anonim_4396):

Ha! rolling on the floor) Nu vreau sa par smechera laughing).Pt mine chiar e o problema.Stai linistita..pe TPU toti isi dau cu parerea ..chiar daca nu sunt toate parerile bune!winking

| Ku_Kiokolata_Fursek_1998 a răspuns:

Daca il placi nu il mai respinge pentru ca tu pierzi, inainte de ai spune cuv frumoase asigurate ca numai cu tine se comporta asa, gen sa nu fie un magar care ia pe toata lumea in brate, iar apoi dupa ce te ia in brate (presupun ca isi incolaceste mainile in jurul mijlocului tau) mangaie-i mainele si sau luati-va de mana si fi mai afectuasa cu el, succes sper sa te cuplezi cu elwinking