anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, in clasa a 9-a si azi am avut o discutie cu mama prin care eu o intrebam cu a putut sa reziste atat de mult timp cu tata laughing Sunt impreuna din clasa a 10-a, iar acum au amandoi 50 de ani straight face laughing Mi-as dori sa fiu si eu ca ei... Ma gandesc ca se iubesc mult. N-am mai vazut niciodata 2 persoane care se potrivesc ca ei doi. Parca se completeaza unul pe celalalt...Cum poti sa ai o relatie asa de lunga durata si chiar sa iubesti persoana de langa tine?

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Foarte frumos ceea ce ne spui,rar in viata reusesti sa-ti gasesti sufletul pereche,dar cazul lor e o confirmare!
Cauta sa intelegi si sa imiti exemplul lor, vei fi fericita si linistita sufleteste, e un castig enorm!happy

| wildthing a răspuns:

Printr-un noroc chior...asa ceva se intampla extrem de rar. Ca sa nu mai vorbim cuplurile care salveaza aparentele o viata intraga, par perfecte la suprafata, iar in realitate au facut un milion de compromisuri, s-au inselat unul pe celalalt pe unde au putut, dar intotdeauna s-au intors acasa. Sunt foarte foarte multe exemple de genul asta.

| larrii a răspuns:

Ce dragut...bravo parintilor tai! Daca iubesti cu adevarat si nu sunt motive de cearta, de ce nu ar dura o relatie?

| Purec a răspuns (pentru larrii):

Pentru ca omul este un animal, relatiile astea de lunga durata sunt impotriva firii

| larrii a răspuns (pentru Purec):

Mmm, aici depinde si de caracterul si personalitatea fiecaruia. Nu toti suntem la felhee hee

| Purec a răspuns (pentru larrii):

Clar depinde de personalitatea fiecaruia. Am vrut doar sa subliniez faptul ca relatiile de lunga durata sunt alea "ciudate". Parerea mea ca aceste relatii de 50+ ani apar doar ca rezultat al influentei societatii in care traim.

| Life4Fun a răspuns:

Oh my god si eu care credeam ca maicamea cu taicamiu au stat mult impreuna 13 ani rolling on the floor))))).

| FelixAndrei a răspuns:

Poate ca si nasterea ta a contribuit la asta. Oricum, de vis!

| Lia09 a răspuns:

Ai mei sunt împreună din clasa a8a. Şi uite că au ajuns acum la aproape 50 de ani şi sunt tot împreună. Aşadar, se poate. Asta cred că înseamnă să-ţi găseşti sufletul pereche.