| Balasel_Maria_Ramona_1988 a întrebat:

Buna TPU, sunt fata si acum 3 zile am avut prima mea interactiune sexuala, iubitul meu a facut o cu mine cu prezervativ si acum am niste simptome de greata, temperatura si nu stiu ce sa fac sunt speriata.Eu dupa actul sexual i-am facut o m-ie si lubrifiantul de la prezervativ a ramas si nu mi-a placut, pot oare sa fiu gravida?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Din moment ce ai zis ca ai folosit prezervativul, nu există nicio șansă de sarcină, zero, deloc. Nu te mai speria de sarcină. Obții o sarcină doar daca sperma ajunge in vagin, nu in gură, dacă i-ai făcut oral nu rămâi însărcinată de asemenea. Ce vârstă ai?

| Balasel_Maria_Ramona_1988 explică (pentru Madaxo97):

Am 16 ani si prtnul meu a pus cum trebuie prezervativul dar am uitat sa l verificam dupa

| Balasel_Maria_Ramona_1988 explică (pentru Balasel_Maria_Ramona_1988):

Imi e frica sa nu se fi spart prezervativul

| Madaxo97 a răspuns (pentru Balasel_Maria_Ramona_1988):

Nu cred, dacă s-ar fi spart ați fi simțit, mai ales el ar fi simțit. Data viitoare verificați prezervativul.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Balasel_Maria_Ramona_1988):

Vezi greața si temperatura sa nu fie vreun virus ceva, o gripă poate

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Greata si temperatura pot fi de la insolatie, ca insarcinata cu prezervativ, nu se poate sa fii.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce privesc simptomele de sarcina: greata, varsaturi, stari de rau acelea pot apare nuami dupa 3 saptamani de sarcina, niciodata dupa 3 zile de la sex.

| Balasel_Maria_Ramona_1988 explică (pentru Violleta2022):

Daca eram racita de cateva zile in urma pana in act oare poate fii de la raceala?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Balasel_Maria_Ramona_1988):

Da, de la raceala poti avea temperatura si satri de rau.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.