Nu te lasa sedusa, draga mea, nu merita! Daca ti-a propus acest lucru din primele 3 saptamani, e clar, ca nu doreste decat, cum sa spune,, sa ti-o traga''. Nu iti incepe viata sexuala, cu unu ca el, iti va parea rau. Faza cu,, nu stie daca relatia va merge'' este o "vrajeala", cum se spune, pentru a te duce de nas. Nu le mai inghite fiecare prostie, fiindca se va desparti de tine, odata ce-si "face treaba" :*
Vechiile povesti! macar sa mai schimbe placa!
Nu fata, asta nu vrea decat sa te frece, dupa sa iti dea cu piciorul in fund si sa suferi! asta vrei?
Scuza-ma dar cred ca in 3 saptamani,inca nu ai ajuns sa-i iubesti! nu accepta,pana la urma tot tu vei avea de suferit,adica te culci cu el,el te lasa pe motiv ca vrea sa fie singur sau bla bla, nu te culci cu el ajunge la santajul scris de tine mai sus, te lasa sau poate zice hai ca o mai astept o saptamana doua pana se decide, si uite asa timpul trece, el pana la urma te vede cu altii ochii si poate se indragosteste de tine!
Acum tu stii ce vrei cu adevarat! Mult noroc iti doresc!
Nu ti-as recomanda sa accepti, tipul vrea doar sex de la tine, unul care tine la tine nu iti cere sa faci sex dupa 3 saptamani ca vezi doamne el are pofte
Buna!
Nu!
In primul rand ca acest baiat doar sex vrea de la tine. Daca si-ar fi dorit o relatie de durata, nu ti-ar fi spus ''daca nu facem sex nu stiu cat va dura relatia noastra''
Profita de sentimentele tale si de tine!
Spune-i ca daca vrea sa fiti impreuna te accepta asa, daca nu sa plece!
Nu face pasul asta cu el, mai tarziu vei regreta!
Chiar daca acum nu constientizezi, mai tarziu vei regreta.
Plus ca esti si foarte mica.
Eu am 17 ani si inca sunt virgina! E de mirare, nu?
Succes! si nu te lasa pacalita de acest baiat.
Parerea mea e ca vrea doar sa te f... si atat, sunteti impreuna de 3 saptamani si deja..lasa`l nu face de tine... daca te iubeste nu te streseaza te lasa pe tine sa hotarasti cand e momentul potrivit, ai deabeea 14 ani nu face greseala asta.
De 3 saptamani..si deja vrea sex?
Tu ai minte? Sau capu` il tii doar ca sa nu-ti ploua in gat?
Normal ca vrea sex, ce altceva putea sa vrea de la o fata mica si naiva? credeai ca e cavalerul pe calul alb cre te iubeste neconditionat la 14 ani?
Bună!
În PRIMUL rând, eşti prea MICĂ pentru a-ţi începe viaţa sexuală - vezi linkul :
http://www.tpu.ro/......e-va-aduc/
Apoi, este EVIDENT ce "urmăreşte" acest băiat : te vrea DOAR pentru sex!
Aşa că, ai GRIJĂ ce faci ( cu el )...
Toate cele bune.
Daca ti-e,, dor,, sa faci un copil la varsta asta, fa-i lui pofta.Ai macar rabdare pana faci si tu 18 ani.El te,, iubeste,, doar pentru sex gratuit.
Scuza-ma,dar din afirmatiile lui e evident ceea ce urmareste.Fi fata inteligenta, si dedu ceea ce trebuie sa faci din raspunsul meu!
Dupa 3 saptamani,deja el asta vrea? El asta urmareste, apoi " iti da cu sutul in fund"! Fa atunci cand esti pregatita, si langa cineva care merita, nu cu, cineva care vrea doar asta! Dupa 3 saptamani e prea devreme!
Hm.Spune-i aşa"Bă prostule, tu ce vreai să-mi strici viaţa de pe acum"
Cum el îndrăzneşte să-ţi zică aşa ceva.Este un nătărău.Nu te uita la el.Un băiat care îţi iubeşte prietena nu o să o pună în aşa o situaţia ca asta.Nu fă aceasta!
Daca el te iubeste, o sa te astepte pina cind vei fi tu pregatita. Si aveti putin timp de cind suntem impreuna, macar sa aveti un an, ca tu sa ai incredere in el, peurma sa nu-ti para rau.
Daca el e mai mare si cu experienta, o fraiereste oricum nu trebuie sa fie ceva timp de cand sunt impreuna, mai ales daca au mai fost.
Plus ca, o spun din experineta, dupa 6 luni, mare incredere ce-am avut si... a facut-o fiarta!
Ati avut dreptate.Nu mi-am inceput nici acum viata sexuala si inca mai sunt impreuna cu acest baiat dupa aproape un an.Cand am vazut ca devine foarte insistent cu chestia asta m-am despartit de el o perioada. Dupa am reluat iar relatia, iar acum nu imi mai propune nimic a zis ca o sa astepte pana sunt eu pregatita.Deci va multumesc foarte mult pentru sfaturi :*