| aaaaaaaaaallllllllllyyyyyyyyynnnnnnnnuuuuuuu a întrebat:

sunt fata, si am o poveste ciudata, in fine. deci sa va zic ce doresc de fapt, eu am un unchi de 45 de ani, iar odata am fost la el acasa si stateam cu el in pat, el a inceput sa ma atinga in zone intime iar eu nu am zis nimic pentru ca nu stiam ce... apoi mi-a bagat mana in pantaloni si a inceput sa mio frece... si mi-a luat si mana mea si mi-a puso pe penisul lui ( era in chiloti ) si iam frecato si eu (in fine) mi-a placut
dupa accea cand totul sa terminat am inceput sa vreau sa fac dragoste cu el, stiu ca nu e normal. dar ce ar trebuii sa fac sa il comving sa facem sex, ar trebuii sa fac eu primul pas?! sii cum sa fac primu pas? app : eu am facut sex cu doua fete pana acuma sunt bisexuala
va rogg nu ma jigniti si vreau raspunsuri serioase cat mai repede. dau fundaa... happy

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Draga mea, se ma intampla. Nu trebuie sa ramai blocata aici. Ti-a placut, ce-i de mirare, ia sa ma frece cineva pe penis, sa vedem, imi place? Dar nu trebuie sa faci prea mult caz de asta. Gaseste un baiat de varsta ta, sa vezi ca e mult mai placut decat bosorogul ala ( e mai tanar ca mine cu 5 ani, dar oricum). Daca gasesti un baiat de incredere poate nici fetele nu te vor mai tenta. Dumnezeu sa te ajute, copil cuminte.

8 răspunsuri:
| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

Fata mea, din toti baietii/barbatii din lumea asta l ai gasit pe unchitu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricat de incitanta ti s ar parea ideea, E UNCHIUL TAU! Repeta ti cuvintele acestea pana iti intra bine in capsor si da uitarii ce s a intamplat. Acum, pana nu e prea tarziu. Ce se poate intampla? Care pot fi consecintele daca se va intampla ceva intre voi doi? E mai bine sa nu afli! Lucruri bune oricum nu va atrage.

| rousz a răspuns:

Oo Doamne ...nu ca te jignesc dar e bleacc cum sa iti doresti asta cu unchito. cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la ideea asta ca poate cine stie ce se infiripa si va iesi urat

| Oxymorone a răspuns:

Buna. Vrei raspunsuri serioase? Atunci pune o intrebare pe masura. O sa va bata Dumnezeu pentru asta.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Oxymorone):

Bun raspunsul, perfect!

| Oxymorone a răspuns (pentru Lawliet14):

(Y)

| DenisaKarolina a răspuns:

Hei, poti sa faci asta si cu altcineva.

Răspuns utilizator avertizat