| lilbb a întrebat:

Sunt fata si cam de aprozimativ 2 luni mi-am inceput viata sexuala dupa 2 ani de relatie cu prietenul meu.Amandoi am fost virgini si am facut-o tot timpul fara prezervativ.dar mereu am acea teama sa nu raman insarcinata, chiar daca suntem mereu foarte atenti.Nu am folosit inca prezervative deoarece prietenele mele mi-au spus ca iti taie din placere.Deci intrebarea asta este pentru fete: Mai simtiti placerea cand folositi prezervative?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Da! Diferența nu este mare, dacă există lubrifiere suplimentară, așa că folosiți un lubrifiant în combinație cu ele.
Iar faptul că nu ai rămas până acum nu înseamnă că nu o să rămâi, vorba aceea ulciorul nu merge de multe ori la apă!
Măcar dacă nu vreți prezervative du-te la un control ginecologic și cere anticoncepționale.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Normal este sa folositi prezervativul pentru a evita vreo eventuala imbolnavire sau sarcina.

| Oana92 a răspuns:

Da, simti la fel de multa placere. Asta cu lipsa placerii e o tampenie!

| tzus a răspuns:

Cu sau fara tot acolo e laughing...doar daca esti sensibila la latex s-ar putea sa te iriti. sau daca nu esti prea "lubrifiata" te-ar putea ustura

| catya a răspuns:

Placerea e mai intensa cu prezervativ deoarece nu stai cu frica...
Avand in vedere ca amandoi sunteti fara prea multa experienta, si riscurile sunt mai mari!

| andreutzaaaaaaa a răspuns:

Incearca cu durex cutie portocalie si ai sa vezi daca simti placere sau nu.