anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU!
Sunt fata si de cativa ani sunt foarte curioasa in privinta fetelor. Am o relatie frumoasa cu un baiat, dar chiar as vrea sa am parte de o partida cu o fata, doar ca nu stiu cum sa o abordez. Sugestii?

11 răspunsuri:
| CreepyCrow a răspuns:

Inainte de toate, baiatul cu care esti intr-o relatie stie ce iti doresti? Daca ati vorbit si nu se supara nimeni, cel mai usor e sa iti descarci tinder si sa scrii in descriere ce cauti (bi curious sau nu stiu, tu stii mai bine). Ai grija sa stie toate partile ce se intampla, fiindca daca el nu stie si nici viitoarea persoana pe care ai gasi-o, o sa fie naspa. Fii sincera si deschisa!

| sierra1 a răspuns:

Fără nici o aluzie sau ceva interpretabil alfel decât e: n-ar fi mai interesantă o partidă cu alt băiat/bărbat?

| lauryndacool a răspuns (pentru sierra1):

Am avut destule pana acum, tocmai de asta vreau sa incerc si cu o fata.

| sierra1 a răspuns (pentru lauryndacool):

"Am avut destule..."

o-la-la!

| mihai69 a răspuns:

Caută una pe un forum dedicat.

| MValentin a răspuns:

Ai o relatie frumoasa cu un băiat, dar esti curioasa sa te l! ngi cu alta.
happy?

| lauryndacool a răspuns (pentru MValentin):

Da. Vreau sa vad cum e.

| MValentin a răspuns (pentru lauryndacool):

Nu e okay... iti bati joc practic de saraca relație

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Pai unde vrei sa abordezi fata respectiva? O cunoști? Vrei sa o găsești prin intermediul internetului și să ai parte de o "partida" (nu recomand. Și totuși dacă faci asta, vorbește mai multicel cu ea sa vezi ce ii poate capul). În principiu trebuie sa faci mici gesturi prin care sa îți dai seama dacă ea este deschisa să încerce ceea ce tu îți dorești. Sa vezi cum răspunde. Mici apropouri.

| lauryndacool a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

Nu cunosc nicio fata de genul, dar nu m-ar deranja nici sa o gasesc prin intermediul internetului. Faza e ca nu stiu ce gesturi sa fac nici cum sa le interpretez.