Ufff...greu momentul, stim cu toate.Noi,fetele,avem acest ''dar'' de a ne indragosti exact de cine nu trebuie.El, ca de obicei, nu ne place iar noi traim ani de zile cu dragostea noastra neimpartasita buncurandu-ne de fiecare data cand face un gest tandru.Mdaaa,poveste clasica,toate am trecut prin asta . Acum,din exterior, ti-as da urmatorul sfat:uita-l! Balta mai are peste, no problem! Dar, stai linistita, si eu sunt fata.Stiu cat de greu e sa il eviti, sa il vezi plimbandu-se cu alta fata, sa afli ca este un nenorocit care umbla cu o gramada de alte fete.Stiai ce gen de baiat este dinainte de a fi cu el si totusi, ai acceptat. Iarasi, alta greseala comuna fetelor.Mai,cred ca esti o fata frumoasa si desteapta, cred ca o gramada de baieti au pus ochii pe tine.De ce te limitezi la acel ''el'''care,se pare,ca nu iti poate oferi nimic in schimb decat cearcanele dupa nopti nedormite? Gaseste pe cineva care sa te merite cu adevarat, sa te iubeasca si sa te pretuiasca la adevarata ta valoare, ok? Si stiu ca iti este greu...dar trebuie sa il uiti. Timpul rezolva totul, adevarat, dar o sa iti fie rgeu pentru cateva luni.Asa ca ia o foaie si scrie tot ce nu iti placea la el, lipeste-o undeva la vedere.De fiecare data cand iti amintesti de el, scoate foaia si citeste-o! Cat despre tine, trebuie sa te comporti cat mai indiferent, sa nu ii gusti glumele sau sa ii accepti flirturile.Va trece si de fiecare data cand ai o problema, doar lasa-mi un mesaj si voi incerca sa te ajut! Succes pe mai departe!