| GwenStefani a întrebat:

Sunt foarte confuza. M-am schimbat foarte mult de cand am intrat la liceu, fiind mai timida, mi-a fost foarte greu sa ma acomodez. Intrasem intr-o depresie: nu voiam sa mai vad pe nimeni, credeam ca nimeni nu ma intelege, scoala mergea prost si nu reuseam sa realizez nimic.

Pana cand a venit vacanta de Paste si am iesit cu prietenii mei de asta-vara. Si m-am intalnit si cu el. Tot timpul ma gandeam la el si nu el mai vazusem de mult timp. Am crezut ca o sa fim impreuna, ca o sa scap de gandurile mele rele daca am pe cineva aproape mereu. Dar m-am inselat. El se vedea cu mai multe fete, in acelasi timp.

Intr-o seara m-am intalnit cu el si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el din nou, dupa ce insistase foarte mult. (imi placea de el, dar cred ca timiditatea mea nu ma lasa sa fac ceva). In fine, am acceptat. A doua zi nu m-a cautat deloc. Seara l-am sunat si a zis ca a avut foarte multa treaba, pe un ton iritant si n-a vrut sa vorbeasca decat putin. L-am inteles, dar in timpul saptamanii nu ne-am mai intalnit deloc, el nu m-a sunat si cand il sunam zicea ca are treaba. Intr-un final mi-a zis ceva de genul: "Vezi ca lui Cutare ii place de tine, ar trebui sa te combini cu el.", in timp ce noi eram impreuna. Am crezut ca sunt singura pe planeta in momentul ala, mi-a luat cam o luna sa-mi revin.

Acum ne intalnim in autobuz in fiecare zi. Si a inceput sa se comporte la fel de dragut ca inainte. I-am zis ca si-a batut joc tot timpul de mine, ca nu a vrut sa fie nimic intre noi, dar mi-a zis ca poate o sa fie, daca vreau eu.

Nu stiu ce sa fac, il iubesc, mi-e greu cand ma gandesc ca o sa ne intalnim toata vara. Cum ar trebui sa ma comport cu el? E cam clar ca nu prea ii pasa de mine. Sau ii pasa, dar nu numai de mine.

Răspuns Câştigător
| Lette a răspuns:

Ufff...greu momentul, stim cu toate.Noi,fetele,avem acest ''dar'' de a ne indragosti exact de cine nu trebuie.El, ca de obicei, nu ne place iar noi traim ani de zile cu dragostea noastra neimpartasita buncurandu-ne de fiecare data cand face un gest tandru.Mdaaa,poveste clasica,toate am trecut prin asta laughing. Acum,din exterior, ti-as da urmatorul sfat:uita-l! Balta mai are peste, no problem! Dar, stai linistita, si eu sunt fata.Stiu cat de greu e sa il eviti, sa il vezi plimbandu-se cu alta fata, sa afli ca este un nenorocit care umbla cu o gramada de alte fete.Stiai ce gen de baiat este dinainte de a fi cu el si totusi, ai acceptat. Iarasi, alta greseala comuna fetelor.Mai,cred ca esti o fata frumoasa si desteapta, cred ca o gramada de baieti au pus ochii pe tine.De ce te limitezi la acel ''el'''care,se pare,ca nu iti poate oferi nimic in schimb decat cearcanele dupa nopti nedormite? Gaseste pe cineva care sa te merite cu adevarat, sa te iubeasca si sa te pretuiasca la adevarata ta valoare, ok? Si stiu ca iti este greu...dar trebuie sa il uiti. Timpul rezolva totul, adevarat, dar o sa iti fie rgeu pentru cateva luni.Asa ca ia o foaie si scrie tot ce nu iti placea la el, lipeste-o undeva la vedere.De fiecare data cand iti amintesti de el, scoate foaia si citeste-o! Cat despre tine, trebuie sa te comporti cat mai indiferent, sa nu ii gusti glumele sau sa ii accepti flirturile.Va trece si de fiecare data cand ai o problema, doar lasa-mi un mesaj si voi incerca sa te ajut! Succes pe mai departe!

0 răspunsuri: