anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte confuza si îndrăgostită. Nu stiu daca totul este întâmplator sau de la Dumnezeu. Iarna trecută am vazut un baiat la munte care mi-a atras atenția si m-am resemnat cu gandul ca nu il voi mai vedea niciodată. Peste câteva luni l-am revăzut pe facebook la o fata care nici nu stiu de unde o am la prieteni, si apoi la facultate.mentionez ca nu suntem din același oraș. I-am spus si lui asta pe facebook mi-am facut curaj si am mai vorbit puțin. Efectiv sunt îndrăgostită de el, dar eu am facut primul pas.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu-I nimic de spus aici. Daca erai o copila de 14 ani poate ca te intelegeam. Tu trecand peste varsta copilariei (ba mai mult, fiind si stundenta), nu mai ai nevoie de sfaturile noastre. Este adevarat ca te poti indragosti si aiurea, dar trebuie sa facem apel si la putina judecata. Tinand seama cu oricum nu ai intrebat nimic, nu-mi ramane decat sa-ti spun "Sarbatori fericite"!

| Maria_Ariana_1997 a răspuns:

Eu zic mai intai sa aflii daca si el te place ca mai tarziu sa nu suferi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai facut tu primul pas isi va da seama ca il placi.Dar ai grija sa nu te foloseasca si daca o sa fiti impreuna(Doamne Ajuta) sa ai grija sa te iubeasca

| LonlyWolf a răspuns:

Spune-i ce simnti iar daca te refuza uita-l

| RAY a răspuns:

Tea dat peste cap masina lui? te aduci vezi masina lui in toate misto viata ai, ce naiba e aia indragosteala basme. povesti

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Vezi cum merg lucrurile pe parcurs, nu te grăbi.Continuă să vorbeşti cu el, poartă-te normal şi află despre el.Şi când crezi tu că e momentul potrivit, mergi mai departe.Deşi cred că asta o să vină de la sine.Mult noroc!