Astea sunt simptome mai mult cum ca ti-ar veni ciclu dar nu m-as mira sa fi si insarcinata pentru ca ai facut sex exact cand trebuia sa te protejezi
Băi fat-o! Tu nu ai auzit de pastila de a doua zi? Să-ţi dau o veste, între timp sau inventat anticoncepţionaleleşi prezervativele! Dacă e ce cred eu, să mă chemi la butez!
Apropo! Numai pe centură se dau NUMERE, cu iubitul ai contacte indiferent de câte sunt! Ce am scris în prima intervanţie, era din cauză că tu de acelaşi lucru te.ai văietat şi în august şi-n septembrie! Dacă scapi şi de data asta, fă ce ţi-am spus că aşa ajung copii nevinovaţi prin orfelinate!
Cel mai bine sa faci un test, am avut si eu asemenea semne ca si tine insa eu am avut relatii protejat ce e drept, insa aceleasi simptome ca tine. Poti sa fii racita mai ales daca ai secretia alba sau se poate sa ai vri-o infectie, Senzatia de nod in git iti zic eu ca iti vine de la stres, esti prea speriata asa am avut si eu, insa am facut un test si mi-a esit negativ, dar mie mia intirziat mentruatia cu aproape o luna. Cel mai bine fa un test o sa fie cel mai sigur
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: