| alexandracoman a întrebat:

Sunt foarte speriata. Am 16 ani si aseara am fost la iubitul meu acasa. Ne-am dus amandoi in bucatarie si am baut bere apoi ne-am dus in dormitor si am inceput sa ne "jucam".
A intrat tata si ne-a vazut "jucandu-ne". Nu mi-a mai permis sa il vad pe iubitul meu dupa aceea. Suntem impreuna de 2 ani. Ce as putea face ca sa ma lase sa il vad iar? Va rog ajutor!

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Stiu ăstia de ce nu recomanda alcoolul celor sub 18 ani. Ca ii duce capul la prostii. Trebuia sa va dea o mama de bataie la amandoi.

| nebunu_5532 a răspuns:

Tatăl tău locuiește la iubitul tău acasă?

| Blueberry8 a răspuns (pentru nebunu_5532):

Poate era cu, cuscra laughing)

| nebunu_5532 a răspuns (pentru Blueberry8):

Sau cu cuscru!

| Blueberry8 a răspuns (pentru nebunu_5532):

Sau asa laughing)

| Andreeush a răspuns:

Așteaptă să faci 18 ani și după decizi singură.

| minrest a răspuns:

A intrat tatal tau in dormitorul iubitului tau, esti sigur? Nu vezi ca nu stii nici sa minti, troll infantil obsedat sordid, ce esti.

| ywar a răspuns:

Mai, in locul tatalui tau ma bagam si eu in joc! Fraier cu spume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nesimtito te joci cu baiatul meu...

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Tatal tau e popa cumva? Crede ca dupa 2 ani stati si va uitati la desene? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru nimportequi):

Nu stau sa fac pe detectivul cu userii.

| GouDidodino a răspuns:

Ce cauta tactu la iubitul tău acasă?

| BuBBlesykeSs a răspuns:

La 16 ani ma jucam cu papusilelaughing)

| Spartacus12345 a răspuns:

Explica-i ca sunteti impreuna de 2 ani ce naiba. Numai aveti 13 ani ca doar sa va mangaiati pe spate. Spune-i ca nici tu nu esti pregatita pentru asta si ca el o sa te astepte pentru binele tau, poate asa il convingi. Depinde si cum v-ati "jucat" voi. Daca nu merge, vedeti-va pe ascuns si gata.