Eu zic ca daca prietenul tau te iubeste cu adevarat, nu v-a renunta la tine, ci la asa zisul lui prieten, care nu e un prieten adevarat din moment ce ii cere prietenului tau nu mai stea atat cu tine. Din moment ce spui si simti ca te iubeste atat de mult, sunt convinsa ca nu se va lasa manipulat si convins, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Iar ca sa tii un baiat langa tine, in nici un caz nu e necesar sa o faci cu el, doar ca sa nu se desparta de tine. O poti face cu el si dupa o saptamana tot sa te lase. Asta e un lucru pe care il faci atunci cand simti tu, cand simti ca este pregatita din toate punctele de vedere, atunci cand sunteti amadoi atat de fericiti ca suntem impreuna si va iubiti atat de mult incat pur si simplu nu va mai puteti abtine, nu doar asa ca il mai ti langa tine o perioada sau ca sa ii satisfaci lui nevoile. Asta deja e sex, in nici un caz dragoste. Oricum, din moment ce ti-a spus ca e dezamagit de prietenul lui inseamna ca intr-adevar te iubeste si ca nu e dispus sa renunte la tine pentru nimic, inseamna ca si-a dat seama ce fel e prieten are. Iar tu stai linitita si nu mai fi disperata, din ce spui tu aici prietenul tau chiar te iubeste cu adevarat si tine mult la tine, deci nu ai de ce sa iti faci probleme sau sa fi suparata. Baftaa;*
Pai.daca vezi ca nu prea vrea sa va intalniti sau simti ca e pe gata relatia faceti-o..sau daca nu. spunetile la toti ca sunteti despartiti si va intalniti mai discret
Hmm eu cred ca ala nu e prietenul lui adevarat ce are el cu iubitul tau ca sta atata cu tine. Si la mine a fost problema asta prietenele iubitei mele nu o lasau sa se intalneasca mereu cu mine si pana la urma a renuntat la ele... Deci eu zic sa renunte o vreme la prieteni si tot ei se vor ruga de el sa se impace si ca nu se vor mai baga in viata lui. Asa cred eu
Nu cred ca va vrea sa renunte o vreme la ei, totusi sunt prea apropiati, mi-a zis ca e dezamagit de el dar e prea bun si iarta repede...offfff
Iti spun eu va renunta la ei daca te iubeste foarte mult dc sa nu renunte daca acei asa zisi prieteni ii vor raul.