| didixdsgregtrh a întrebat:

Buna TPU.sunt foarte trista. abia pot sa ma exprim. m-am despartit de baiatul cu care am fost din cauza timiditatii mele. el spune ca sunt mult prea rusinoasa.si nu stiu cum sa scap.nu pentru el chiar nu-mi mai pasa. dar as vrea sa stiu pentru viitor. un sfat?:d funda si vot. si sunt sigura ca voi gasi pe cineva care ma v. a accepta asa cum sunt. multuumesc

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Important e ca pe viitor sa vorbesti si tu mai scoti cate un cuvant de la tine nu astepti de la barbat.

| AnNe a răspuns:

Trebuie sa faci primul pas sa dovedesti ac eti de gasca nu o fata plictisitoare.in legatura cu baiatul daca te-ar iubi cu adevarat te-ar accepta asa cum eti.

| Usagiii98 a răspuns:

Si eu eram foarte timida.( acum nu mai sunt,,foarte".ci, doar timida laughing ) Primul pas e sa vrei sa ta schimbiwinking apoi incearca sa mai discuti cu colegii, chestii din astea pentru ca timizii uneori sunt luati de ciudati.Si daca nu reusesti singura poate ai nevoie de un mic ajutor o prietena, un iubit.etc Eu am intalnit un baiat si m-a ajutat cat de cat sa ma schimb, poate te va ajuta si pe tine cineva happy.( daca vrei sa mai vorbim trimite-mi mesaj cu id-ul tau )

| anonim0015 a răspuns:

Am fost parasita de unu' cu care am stat 8 luni din acelasi motiv! deci stiu ce simti... un sfat ar fi sa privesti cu atentie in jurul tau poate iubirea adevarata e mai aproape decat crezi-spun din experienta. Timida esti un pic atunci cand esti oarecum initiata in de-ale dragostei, atunci cand il iubesti prea mult si nu ai mai avut experiente in trecut cu alti baieti pentru care sa ai sentimente atat de puternice. Din punctul meu de vedere nu este deloc rau sa fii timida, daca te-a parasit inseamna ca nu te merita! inseamna ca esti mai buna de atat! kiss

| Bellojo a răspuns:

Nu esti tu prea rusinoasa, el a fost prea.nestiutor. Depinde de baiat sa faca o fata sa reactioneze la propunerile sale, el trebuie sa te faca sa iesi din "gaoace". daca el nu a reusit inseamna ca nu a fost potrivit pentru tine.deci.nu e vina ta. timiditatea ta nu e o problema!