anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.sunt foarte trista.de abia pot sa ma exprim. m-am despartit de baiatul cu care am fost din cauza timiditatii mele. el spune ca sunt mult prea rusinoasa.si nu stiu cum sa scap.nu pentru el chiar nu-mi mai pasa. dar as vrea sa stiu pentru viitor. un sfat?:d funda si vot. si sunt sigura ca voi gasi pe cineva care ma v. a accepta asa cum sunt. multuumesc anticipat

4 răspunsuri:
| aliybella a răspuns:

Daca nu te place asa cum esti asta nu inseamna ca trebuie sa te schimbi, intr-un final o sa gasesti baiatul potrivit care sa te placa asa cum esti, timida. Uita-te la ce ai in jur nu mai cauta aiurea in alte parti, fara sa-ti dai seama persoana care te place asa cum esti e langa tine dar tu nu-i dai importantawinking

| Thesamegirl a răspuns:

Multe dintre noi fetele, sufera de aceasta piedica anume timiditatea. Nu este greu de depasit insa nici imposibil. Ai punctat foarte bine faptul ca nu trebuie sa o faci pentru altcineva, trebuie sa o faci pentru propia persoana. Deoarece daca tu, te vei schimba pentru un anumit tip, si acesta te va dezamagi mai devreme sau ai tarziu, cu siguranta schimbarea ta se va transforma intr-o amintire, si vei redeveni tipa timida, sau poate chiar mai rau.
Cauta`ti in propriul suflet firea rebela, pentru ca, cu siguranta este acolo. In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, fara aceasta nu vei putea reusi nimic. Nici macar sa te schimbi pe tine. Procedeaza asa cum simti tu fara sa stai pe ganduri!

| MeLLa_2137 a răspuns:

Scumpa mea? Viata asta este foarte grea.
O sa iti gasesti si tu alesul inimii.
Incearca sa treci peste,nu'i lua in seama insultele.
Dovedeste'i ca poti lupta.
In schimb cu timiditatea asa eram si eu,totul vine de la sine.
Incearca sa vorbesti cu mai multe persoane, incearca sa fi mai deschisa, dar ai grija ce vorbesti si cu cine anume.
In caz ca vrei sfaturi trimite'mi un mesaj si iti dau ID meu.

Pwp; x.

funda?; x

| KamYkaZeeee a răspuns:

Hmmm, si eu m-am confruntat mult timp cu asa ceva si crede-ma ca e greu sa iesi din carapacea timiditati, incearca sa ai mai multa incredere in tine, fi stapana pe situatie, fi ceia ce esti u de fapt, lasa deoparte toate gandurile care te opresc fi directa, pentru ca in viata cu timiditatea ai sa pierzi multesi vei avea de suferit iti spun din propria mea experienta... sper sa te ajute raspunsul meu...x.o.x!