Ma gandesc ca tu ai vreo 15 ani.si el vreo 16. Mi-am dat seama ca baietii pana in 18 ani sunt obsedati de sex! Chiar daca o tine la tine.ei considera ca prin sex le arati lor cat de mult ti la ei.dar nu e asa. Vorbeste serios cu el si daca te mai streseaza ca sexul si zice ca se duce pe pe centura zi sa se duca! Ca te-ai saturat sa te streseze cu asta si daca o sa faci ceva o sa faci cand vrei tu! nu ca numai poate el.de kur.ca nu are nimic
Buna,tu,orice ar zice de chestia cu dragoste, adica sa o faceti, nu accepta daca nu te simti pregatita.Eu cred ca ar trebui sa vorbiti,daca spui ca bate apropouri poate ca vrea sa o faca, cu tine apoi cine stie.
Tu spune-i ca il iubesti si sa iti spuna clar ce simte, si spune-i ca tu nu o vei face pana la 18 ani! clar.
Daaca tu iti sustii ideea adica, el iti va spune clar ce vrea daca tine cu adevarat la tine, sau asa .
Nu te lasa la un mucos de nu stiu de cati ani sa te atinga! Nu fi amagita stim ca il iubesti dar daca el nu mai simte nimic eu i-as spune "Adio!" sa-ti explic de ce: pentru ca devreme ce nu te mai baga in seama si doreste doar sa faci tu cu el SEX, si este obsedat de jocurile de pe calculator. La asta ne-am gandit noi [eu si prietena mea].
In primul rand fato.te minte.isi bate joc de tine in cel mai rau fel.cum poti sa l crezi cand iti spune ca am ajuns la un punct al relatiei in care nu tb sa ne mai vedem secunda de secunda?! wtf? prin asta ti a spus clar ca vrea sa va despartiti daca nu te culci cu el.imi pare rau.dar cam asta e adevarul.si in al doilea rand. distanteaza-te de el.o sa fie mai bine.ataseaza-te de alte chestii de alt baiat.de familie prieteni.o sa ti treaca. take care
00Andreea008 întreabă: