| Hque a întrebat:

Buna TPU.Sunt gay si imi place mult de un baiat foarte dradut de la mine din clasa.In fiecare zi in care il vad ma emotionez foarte tare in preasma lui.Nu stiu ce sa fac.Va rog...Idei?

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Parca-ti placea de o fata si nu stiai ce sa faci. Acum iti plac baietii? Ce esti de fapt, fetita sau baietel?

| Hque explică (pentru neutrino):

Faza aia cu fata a fost o incurcatura nu era pentru aici, si am crezut ca s-a sters laughing)

| neutrino a răspuns (pentru Hque):

Si acum ce esti:baietel sau fetita?

| Fufletu a răspuns (pentru neutrino):

straight face ti.o zis ca ii gay si ii place de un baiat. Nu mai tot fa pe smecheru' si.l intreba daca e baiat sau fata ca stii bine ce e straight face esti penibil

| minrest a răspuns:

Draga Hque, dupa cum stii, ca sa ajungi sa ai o relatie cu o fata, chiar si cu o parasuta, iti trebuiesc anumite abilitati sociale, pe care multi tineri ca voi nu le au. Pe de alta parte, ca sa ai relatii cu un gay nu iti trebuie nimic, deoarece face el toti pasii necesari. Asa ca colegul tau ar putea fi tentat sa aiba relatii cu o persoana de acesi sex paentru o ejaculare sau mai multe, chiar daca dupa ce ii trece pofta o uraste. Dar asta presupune sa il pervertesti si pe el, sa treaca si el prin toate privatiunile si batjocura prin care trece un gay. Merita oare?

| grab a răspuns:

Afla daca e si el gay. daca e, spune-i direct asa cum faceti voi fara ocolisuri.
daca nu este, lasa-l in pace ca e mai bine asa. tu gasesti parteneri si pe usile de WC-uri publice.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| chirobocealaura a răspuns:

Daca nu e gay e o problema, dar daca e sunt sanse mari sa aveti o relatie doar trebuie sa ii spui ce simti happy