anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt gay (unii stiti deja), dar urasc sexul anal. Ce sa fac? Am impresia ca lucrul asta ma impiedica sa am o relatie cu majoritatea tipilor care ma abordeaza, fiindca multi asta cauta.
Ar trebui sa ma obisnuiesc eu sa imi placa? Sunt eu anormal ca urasc treaba asta sau ei sunt?
Pur si simplu nu simt placere in asta.
Cel mai bun sfat primeste funda!

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ce sî spun? e nașpa. Dar cu siguranță sunt destui ca tine (mă rog, vreau să spun în cadrul „comunității"). Cu siguranță vei găsi pe cineva compatibil. Nu dispera. Și mai ales, nu te schimba pentru alții!

| minrest a răspuns:

Sa stii ca studii serioase au aratat ca gay-ii din UK practica sexul anal in mai mica masura decat persoanele straight. Asta pentru ca e dureros, curatenia e greu sa fie mentinuta (de fapt e imposibil) si din subconstientul omului nu poate iesi impresia ca cel ce se asimileaza posturii pasive in sexul anal se injoseste. Gay-lor le place in special penisul, si fara sa intru in amanunte, le plac activitatile care pun penisul in prim plan. Dar atunci de ce esti cautat pentru sex anal? Simplu. Gay-ii tot incearca sa gaseasca parteneri noi, tot incearca sa seduca barbati straight, si daca altfel nu pot se ofera intr-o postura cat mai feminina, ca omul dornic de sex sa treaca peste retineri. Asa ca apar si astfel de gay, naraviti la a pune alti oameni intr-o situatie umilitoare, si chiar sa faca sa-i doara, sa le provoace daune, adica, in subconstient sau chiar in mod constient, sadici. Cred ca printre niste gay mai educati, mai culti, cu un respect de sine mai mare astfel de specimene sunt mai rare. Eu nu prea cred ca esti genul efeminat, ca nu pari, dar daca esti efeminat, schimba stilul, si vei atrage mai putin genul de gay pe care vrei sa ii eviti.

| Necunoscut112 a răspuns:

Atunci cauta-ti partener pasiv.

| BotezanDaniel a răspuns:

Buna big grin iti dau eu un sfat psihologic.Nu mai fii asa! O sa ajungi sa te marginalizeze toti, ramai tu in propria ta prejudecata si suferinta.Nu prea exista relatii homosexuale ca si cuplul barbat si femeie decat daca unul dintre voi accepta. big grin Casatoria normala este aprobata si promovata,insa relatiile homosexuale se bazeaza pe placeri sexuale, satisfactii pe moment.Baietii care te abordeaza sunt fix pe interes.Este un subiect controversat, alt sfat nu stiu ce as putea sa iti dau.Te ajut cum pot. Sper ca te-am ajutat.Sanatate si numai bine! big grin

| UserulAnonim a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Asa sunt de cand ma stiu, n-am cum sa ma schimb si nici nu vreau, toti prietenii mei ma respecta chit ca sunt gay. Intrebarea era alta.

| BotezanDaniel a răspuns (pentru UserulAnonim):

Am incercat!
-nimeni nu poate fii indreptat fara voie!
-cum nimeni nu merge la psiholog de buna voie!
-nu multi cunosc imoralitatea.
-multi cunosc placerea si multi ajung sa sfarseasca la fel.
-iti doresc un viitor mai prosper, din divina mila a Mantuitorului Isus Hristos! big grin

| Mak99 a răspuns:

Despre ce vb aici, cati ani aveti?

Răspuns utilizator avertizat