| Original1992 a întrebat:

sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani, ambii suntem virgini si iata ca a venit momentul cind ne-am decis sa o facem, dar am dubii si oarecare temeri, mii in grija de consecinte, chiar daca vom folosi prezervativul, sa nu se rupa, nu stiu ce sa fac si cum sa procedez sad

Răspuns Câştigător
| NoriskNofun a răspuns:

Scumpo, actul in sine ar trebui sa vina de la sine in primul rand sa nu fie programat sau stabilithappy Totul trebuie sa fie perfect, nu trebuie sa stiti sa o faceti, nu trebuie sa va ganditi `la cum o faceti, nu trebuie decat sa va asigurati ca folositi prezervativhappy nu se va rupe, sansele sunt minimehappy fiti optimisti si veti vedea ca totul va decurge bine, mai citeste si pe net, sunt o gramada de articole despre primul act sexual.happy Sper ca te.am ajutat. Funda?happy

| Original1992 explică (pentru NoriskNofun):

Ms..insa nu e vorba atit de mult in planificat sau nu, noi doar vorbim despre asta...insa citesc atitea cazuri ca chiar mii in grija..sa nu se rupa...asta e cea mai mare problema din cauza careia nu ma pot decide sad

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand, mergi si vorbeste cu un medic de planing familial. Apoi mergeti impreuna la biblioteca si cereti mai multe carti despre igiena vietii sexuale scrise de medici si citit-le cu atentie. Cumparati mai multe prezervative si incercati sa le puneti dupa instructiunile de pe ambalaj si din carti (incercati macar cu 5-6 inainte de a trece cu adevarat la fapte).

| Sonjaaa a răspuns:

Parerea mea e ca nu ai pentru ce sa iti faci griji. prezervativul se rupe daca lubrifierea nu se face corespunzator. preludiul conteaza mult prima data, dar cel mai important este sa va cunoasteti unul pe celalalt inainte de asta ca sa nu va fie rusine (preferabil petting ceva timp). pentru prietenul meu era prezervativul cam mic (O_o) dar nu a fost nici o problema adica nu s-a rupt si incet incet am inceput sa nu mai fiu asa speriata. tot ce am citit pe internet m-a facut sa cred ca mai bine raman virgina ( ba ca doare, ba curge sange, sarcini, boli) numai prostii. daca o faci cu baiatul pe care il iubesti si va protejati nu aveti nici un motiv de ingrijorare.

| Original1992 explică (pentru Sonjaaa):

"problema" e ca si el nu a avut cu alta fata nimic si asta tot ma cam sperie, insa pe de alta parte ma bucur ca voi fi prima la el precum si el la mine....atitea vad pe net caci chiar nu ma pot decide

| BithaTha19 a răspuns:

Din prima nu ai cum sa ramai...si stai linijtita k se fac avorturi...winking dar daca va doriti amn2 facetio!winking nu te mai gandiwinking URMARI-----CONSECINTE!winking