| Biankkk a întrebat:

sunt impreuna cu prietenul meu de 6 luni si acum 2 zile mi-a zis sa mai facem un pas in relatia noastra. mie imi e putin cam frica sa fac pasul asta. dati'mi niste sfaturi va rog puppy dog eyes precizez ca am 17 ani si 8 luni.

6 răspunsuri:
| eu1893 a răspuns:

Depinde in ce consta pasul acela. Poate doreste ceva mai mult happy Curaj si BAFTA :*

| Cherry a răspuns:

Dupa 6 luni e cam devreme, sincer nu ai cum sa cunosti un om in 6 luni, un om nu se cunoaste perfect nici intr-o viata.Asteapta pana faci 18 aniwinking

| Jony123 a răspuns:

Cred ca e vorba despre sex, eu iti recomand sa amani putin, inca e devreme, si relatia voastra e de scurta durata pentru a face acest pas, lasa macar un an, multi asa fac, totul e bine si frumos cand faci sex pentru prima data cu el, ii dai virginitatea lui si apoi te paraseste si tu ramai si nevirgina si cu inima franta si singura ca o proasta. Deci mai amana, spune-i ca nu esti pregatita, poate mai tarziu, si cu ocazia asta il si testezi pe el, daca te respecta si te iubeste cu adevarat te va intelege si nu o sa mai insiste, daca el vrea doar sex si nu tine deloc la tine va insista, tu nu va trebui sa refuzi in continuare si e foarte posibil sa te paraseasca fiindca vede ca nu vrei sa faci sex cu el, si asa iti vei da seama ca el nu tine deloc la tine... Si te mai si salvezi cu aceasta ocazie, sper ca te-a ajutat, funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| uNNe a răspuns:

Sincer nu sa-ti placa dar eu zic sa nu te grabesti Dragostea este prevazatoare insa daca vrei sa faci acest pas protejeazate! funda?big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mi se pare extrem de devreme, de-abia va cunoasteti. 6 luni de relatie, mai ales la varsta ta este foarte putin. daca vrei mai mult decat o aventura, cred ca trebui sa mai asteptati.

| Mary_1523 a răspuns:

Daca nu esti pregatita, nu trebuie sa faci acel "pas"...si in plus.sunt de akord cu ceilalti.e prea devreme la 6 luni...gindeste la rece caci uneori inima nu este un sfatuitor bun.