Nu depinde neaparat, de cati ani cunosti pe cineva, ci mai mult de varsta maturizarii fizice si psihice.Banuiesc ca esti intr-o clasa mai mica, dupa intrebarea anterioara.Asa ca,eu te sfatuiesc sa-ti incepi viata sexuala,atunci cand sunteti responsabili amandoi,pentru a face acest pas si sa nu aveti de suferit.
Cum e? Depinde de cat de sigur/a esti pe tine,ca ceea ce faci nu este doar asa un gest de bunavointa,sau ca s-au umflat hormonii in tine. Daca o faci cu toata fiinta(dar si cu cap),in locul potrivit(si nu cu frica sa nu te prinda cineva), cu blandete si delicatete, mai ales din partea partenerului, nu mai simti nici durere, nici frica.Dar......atentie la prezervativ:trebuie sa existe si el neaparat, la "intalnire".
Daca nu esti pregatita nu forta lucrurile, n-am de unde sa-ti spun eu ce sa faci, nu te cunosc, dar cred ca ai 15 ani si asta cam e bariera la care multi o fac pentru prima data.
daca el ti-a spus ca te asteapta pana cand esti tu pregatita, inseamna ca tine cu adevarat la tine si eu te sfatuiesc sa ai grija de el pentru ca altii nu sunt asa!
Multumesc!
:*
Fa-o cand te simti cu adevarat pregatita. O sa fie greu, pentru amandoi. Darrr cu rabdare si iubire, ca stiu ca este, va fi bine
Daca ai sub 17 anisori si deja prin ce ai scris se vede ca inca nu esti pregatita sa faci pasul asta, te sfatuiesc sa mai astepti