Ce ar trebui sa faci? Sa te desparti de el! E evident ca nu-i mai pasa de tine. Nu te mai place, s-a plictisit de tine.
Pai chiar asta am sa fac. Mersi frumos
Urgent despartire domnisoara, este clar precum apa din rau ca nu mai este interesat de tine
Sa nu te mai duci la el deloc, sa-l inviti la tine sau in zona unde locuiesti tu. Hai sa vedem daca ii convine acest lucru.
In orice caz, eu as spune ca ar trebui sa-i dai liber astuia, ca ceva nu-l mai atrage la tine, sau are pe alta la care se gandeste.
Acum nu poti profita de banii lui sa te si duca acasa, asta e nesimtire, este treaba ta ca nu ai bani, trebuia sa i spui cand te a sunat sa vi la el ca nu ai bani, sau sa il intrebi daca plateste el taxiul sau uber, dar pana la el cu ce ai mers? Nu este obligat sa te si duca acasa nu esti copil ce naiba, sigur ai peste 18 ani descurca te, nu poti avea asa pretentii ca nu esti nevasta lui.
Nu a zis nimeni de obligat. E vorba de bun simt pe care apatent unii nu il au. Sa conduci pe cineva acasa cand il inviti la tine nu înseamna ca ii faci un mare favor omului aluia sau ca profita de banii tai, înseamnă ca esti educat, mai ales daca e vorba de iubita ta "pe care pretinzi ca o iubesti". Eu am condus atatia oameni cu masina incluiv pe el. Momentan masina mea e la mama mea pentru ca a ei e in service si lucreaza in afara orasului.
Imi plus, daca un baiat face asa cand esti esti iubita lui, de unde sa stiu eu ca nu face la fel si daca-i devin nevasta? Crezi ca barbatii devin brusc mai atenți cand se însoară? Ba chiar deloc, e chiar invers.
Mi se pare ca multi băieți au cam uitat ce înseamnă sa fii gentleman. Daca nu il ajuti pe omul de lângă tine macar cand are nevoie cand sa o mai faci?
Da-o naibii de treaba. Adica isi tine masina in parcare, dar pe iubita lui o lasa sa mearga 8km pe jos prin frig.
Eu personal nu as fi facut asta niciodată.
Fii atenta. Inteleg ce spui, si da, ar fi fost frumos sa te duca acasa, dar nu este fking obligat, trebuie sa intelegi asta. Daca chiar ai o problema legata de asta, ce ai de facut? Sa ii spui. El nu are cum sa gandeasca ceea ce vrei tu de la el, cum nici el nu stie ceea ce gandesti tu. Te rog mult de tot sa nu te mai iei dupa ideea asta ca daca esti fata trebuie sa fii neaparat tratata de un baiat ca de un gentleman, si vorbeste cu el despre situatia asta. Daca chiar nu ii mai pasa, si vezi dezinteres, poti sa te desparti de el.
Nu ma iau dupa ideea asta cu genul ca vai sunt fata si trebuie sa ma duca pe unde vrea.
Eu am permis, am masina, iar eu personal l-am dus si l-am luat de acasa cand a baut la un party sau cand nu avea acces la masina.
Momentan cum am zis, masina mea e la mama.
Totusi e frumos sa ajuti un om daca poti, nu sa-l lasi sa se chinuie prin frig pentru ca totusi erau sub 0 grade.
INADMISIBIL asa ceva! eu ca barbat NICIODATA nu am lasat o doamna/domnisoara sa mearga SINGURA acasa! Nici macar vara cand e cald de arde asfaltul, dapai iarna de iti ingheata nucile. Cum sa spui ca ea ca fata nu trebuie sa se gandesca ca barbatul trebuie sa o trateze ca un gentleman? Si va mai mirati de ce nu aveti iubite. Sa inteleg ca in opinia ta e normal sa iti trimiti iubita casa pe jos in frig ca vezi doamne nu esti tu obligat, iar venind vorba de a nu fi obligat vezi ca nici tu nu esti obligat sa faci multe chestii, dar le faci...asa ca... ofera mai mult respect femeilor.
Nu iti mai pierde timpul cu el domnisoara este clar ca e un barbat care nu stie sa isi aprecieze iubita..precis iubita lui ingehata in statiile de autobuz sa ajunga la el in timp ce el sta la caldurica in casa
Scuze ca nu am putut raspunde mai devreme, nu prea folosesc TPU
Arata-mi si mie te rog de unde scoti regulile astea. Dupa mine par a fii regulile ultimului simp (ia-o ca pe o jignire sau nu, nu ma intereseaza)
Sunt reguli de bun simt. Mentalitatea ta nu e ok, vai de fata care va fi iubita ta
Asa e, poate doar pneumonie de mers in frig 8km prin frig
Sa te vad eu pe tine cum mergi pe jos 1 ora in frig... faci parte din categoria barbatiilor care isi maltrateaza iubiteele?
Oare de ce exista haine groase, de blana, cojoace, caciuli de blana, sa le purtam iarna? foarte tare
da, fac parte din categoria asta, dar nu maltratate fizica ca inca tin la libertatea mea. eu in locul lui nici nu o intrebam cum ajunge acasa.
e fata tanara, are picioare sa le foloseasca taica.
Ce mentalitate dubioasa
KatiMe27 întreabă: