| breez3 a întrebat:

sunt impreuna cu un baiat de 4 luni aproape 5 ne intelgem foarte bine mergem impreuna oriunde, dar el a fost plecat o saptamana la mare cu tabara. unde eu n-am putut merge, acolo fiind luat de val a sarutat'o pe una in ultima zi. cand a ajuns acasa mi-a zis, eu l-am iertat. si se comporta ca inainte si acum tot zice ca ii pare rau si tot felul de chesti.puppy dog eyes ce ar fi trebuit sa fac sa il iert sau nu?, funda!

Răspuns Câştigător
| paulboy a răspuns:

Peeei, iarta-l. dar daca mai face asa ceva - Break Down The Relationship.

9 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

O greseala marturisita e pe jumatate iertata. Ar trebui sa il ierti, si sa-i apreciezi sinceritatea, insa nu chiar din prima. Mai joacate putin. Unde ai sa mai gasesti tu in baiat care iti va marturisi ca te-a inselat asa?

| Joker1958 a răspuns:

Daca el ti.a spus tie ca a sarutat alta fata inseamna ca tine la tine si nu vrea ca tu sa aflii din alte surse si posibil sa va despartiti. tu alegi daca il ierti sau nu dar spun sigur ca nu iti spunea daca nu tinea la tinewinking

| AliGab a răspuns:

Pai nu ai spus ca l-ai iertat?

Răspuns utilizator avertizat
| Manuela18 a răspuns:

Daca tu il iubesti si el te iubeste atunci iarta-l, cu totii gresim..vezi sa nu pastreze legatura cu acea fata ca asa nu merita iertat. Treci si tu peste ca nu e asa mare tragediewinking daca erai in locul lui poate faceai si tu la fel fara sa-ti dai seama, el regreta acum, merita sa-l ierti.winking

| Isabella15951 a răspuns:

E strict decizia ta, daca tu vrei sa ramai langa el cu adevarat, il vei ierta. Dar este posibil sa ai mereu acest sentiment de "regret"...

| lovemeanymore a răspuns:

Pai...daca ti-a spus inseamna ca tine la tinewinking eu sunt impreuna cu un baiat de putin timp si stiu ca el merge des in cluburi si nu se poate abtine sa stea locului, insa tot la mine vine apoiwinking

| hunterheart a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa-l ierti deoarece a incalcat decalogul.O dragoste trebuie sa ramana stransa oricat de departe vrea sa plece el/ea.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru hunterheart):

Mai taci dq...
Important e că a fost sincer și i-a zis plus că își mai cere și scuze
Mă întreb dacă lăsa pe una gravidă.ce i-ai mai fi spus?