| laramiky90 a întrebat:

Buna TPU.Sunt impreuna cu un baiat de cateva zile si am vrut ca sa ramana un secret aceasta relatie pentru ca unii au gura mare si am avut incredere intr-o fata si i-am zis... Ea din greseala sau din intentie i-a spus surorii lui.Acum ea s-a suparat pe mine ca nu i-am zis... Ce sa fac mai departe? Sa raman cu el sau sa o impac pe ea si sa ma despart de el?

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Ramai cu baiatul. Daca il iubesti/placi foarte tare si va intelegeti bine, nu vad de ce sa o impaci pe sora`sa...Deci, da`o naibii pe aia`. Ce sa-i faci...Treci peste micile fite ale fetei.
P. S.-Totusi, sa nu se ajunga la inel...laughing...Scuze daca te-am jignit cumva cu fraza asta.sad. Funda?

4 răspunsuri:
| kiss a răspuns:

De ce ati vrut ca relatia voastra sa fie un secret? lasati lumea sa vorbeasca, oricum tot se va afla. si pana la urma de ce s-a suparat sora lui ca nu era treaba ei, daca voi ati decis sa nu spuneti oricare ar fi fost motivul, ea nu trebuia sa se supere pentru ca tu nu cu ea esti ci cu el. o sa-i treaca, nu te desparti doar pentru ca s-a suparat sora lui, asta e o prostie. oricum cred ca nu trebuie sa va ascundeti, lumea o sa vorbeasca si asa aiurea; daca sunteti impreuna ei or sa zica " vaaai dar de ce s-au combinat, nu se potrivesc bla bla.", iar daca va ascundeti " se ascund, au ei un motiv anume, ceva s-a intamplat, oare de ce se ascund?". nu se merita, voi sa fiti multumiti si fericiti! bafta

| Adalutza a răspuns:

Pai si crezi ca daca te desparti de el o impaci pe sora lui? din cate ai spus ea este suparata pe tine pentru ca nu i`ai zis nu pentru ca esti impreuna cu fratele ei. incearca sa ii explicii fetei de ce nu i`ai spus sau spune`i ca ai vrut sa fi sigura de relatie inainte sa ii spui ei ...gasesti tu ceva,, dar nu te despartii de baiat pentru astawinkingwinkingwinking bafta

| қɿ੮੮עՈυ੮ઽ a răspuns:

Ramai cu el si da-o naiba daca nu-i convine sa se duca sa isi gaseasca si ea pe cineva sau arata ca draq si nu se uita nici dracu la ea? ramai cu el ca daca ai fi prietena buna cu ea, ea nu ar comenta ca tata in targ

| lauralauradoina a răspuns:

Ramai cu el e mai important sa iubesti decat sa impaci happy