Eu cred ca trebuie sa faci ce crezi tu ca este mai bine pentru tine, faci ce simti. Daca viitorul tau este alaturi de iubitul tau atunci parintii tai vor trebui sa il accepte si cu bune si cu rele. Daca simti ca totul o sa fie bine in state atunci du-te, calatoreste, distreaza-te. Asta e cel mai important la varsta pe care o ai acum. Nu cred ca trebuie sa bagi in seama negativismul. Spune-i mamei tale inca odata despre el, apoi expica-i ca ai discutat cu ea de multe ori despre asta si daca nu intelege oricum, vei pleca.
Mama ta o sa te ierte pana la urma pentru ca nu are de ales. E alegerea ta daca pleci, viata ta.
Dar sa ai in vedere si faptul ca exista sansele mici ca ceva sa va rupa relatia mai devreme sau mai tarziu, dar daca crezi ca baiatul acesta este marea ta dragoste atunci asuma-ti acest risc. Inima ta e cea care alege. Sunt sigura ca o sa iti fie bine acolo. Tatal tau e de acord si vrea sa fi fericita, nu? E un avantaj, intreaba-l daca poate vorbi si cu mama ta despre asta, sau daca nu vorbeste tu direct cu ea si aminteste-i cat de indragostita era de tatal tau sau ceva...
Daca visul si dorinta ta este sa pleci atunci pleaca. Mult noroc si sper ca ti-am fost de ajutor
E destul de egoist din partea mamei tale să facă asta.
Își dă cu părerea, ok, dar până la urmă e viața ta. Ai dreptul să faci propriile tale greșeli și să înveți din ele.
E viața ta, ea și-a trăit-o pe a ei.
Vorbește cu ea și spune-i ce simți. Spune-i că e dreptul tău să iei decizii.
Este normal ca o mama sa fie anxioasa in ce priveste soarta copiilor. Dar oare isi doreste sa poarte pe umeri responsabilitatea faptului ca te-a despartit de persoana iubita? Cred ca esti o persoana vulnerabila din punct de vedere emotional si nu ar fi rau sa te ocupi de asta in mod serios.
Stiu cum nu o lua in seama sau zii ca pe el il iubesti sau daca nu na daca il iubesti zii ca te-ai indragostit de el si te va lasa in pace