| Malin0tsa a întrebat:

Buna TPU.Sunt impreuna cu un prieten de 1 luna si ceva. O data am incercat sa-l sarut, dar a zis ca stie ce vrea sa fac si nu vroia.Acum nu stiu ce sa fac, ma simt cam ciudat, a mai fost cu inca 2 fete si le-a sarutat.Ma gandesc ca nu e gata, sau ceva asemanator.Mai este o fata care`i place de el si cred ca nu vrea s`o faca trista.Mentionez ca nu l`am imbratisat, numai din cauza lui.Si nu-l pot uita sad. Imi spune ca ma iubeste, dar acum nu mai stiu ce sa cred.

Help!

Multumesc anticipatwinking

7 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Cati ani aveti?big grin

Esti sigura ca s-a sarutat cu celelalte fete?

Poate nu stie sa sarute si de aia ii asa timid, vb cu el si zii ca te deranjeaza faptul ca e distant de tine, si zii sa-ti zica direct ce se intimpla, ca nu e normal ceea ce se intimpla intre voi

| A12NDRA a răspuns:

Daca nu vrea sa te sarute asta nu inseamna ca nu te iubeste.Nu are cum sa nu fie oregatit, odata ce te+ai sarutat prima data iti ramane in sange. Cel mai probabil cauta momentul potrivit.Sau pregateste ceva frumos.Mai asteapta, nu te grabi ca fata mare la maritat.
Succes!

| deea_9894 a răspuns:

Buna! Eu cred ca trebuie sa ai o discutie cu el si sincer ce relatie e asta daca nici nu va imbratisati? ok sa zicem ca sarutul vine mai tarziu dar e deja o luna si ce ii pasa lui de ea odata ce e cu tine inseamna ca i-a spus pa. Acum e viata ta si faci cum vrei dar e clar ca ceva scartaie rau in relatia voastra si de curizitate ce varta ai? XOXO

| george312 a răspuns:

Poate iti pute gura rolling on the floor

| Malin0tsa explică:

Hah, ce`am mai ras straight face...

| adelinutzul a răspuns:

Poate nu vrea sa te sarute pentru caa nu te iubeste cu adv:d

| Andreiiaa a răspuns:

Lool! Lasa`l in pace atunci ...Nu vreathinking
Da cati ani ai? El?