anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un tip de o luna si problema e ca nu stiu dar simt uneori ca nu-l mai iubesc si alteori ca nu pot trai fara el.
Saptamana asta m-am intalnit cu el cam in fiecare zi si toata ziua stateam impreuna si problema e ca simt nevoia si de o pauza, simt ca ma plictisesc de el vazandu-l in fiecare zi si stand 6-7 ore impreuna.Tinem mult unul la altu dar eu chiar simt nevoia ca o zi sa ies afara cu altcineva (nu cu alti baieti!) si nu stiu cum sa ii spun asta... daca se supara sad
Ce sa fac? E normal sa am aceste stari?

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Asta e si din cauza ca ati fost prieteni inainte. E putin ciudat sa stai atat de mult cu o persoana care iti era doar prieten inainte. Oricum fi deschisa cu el. Femeile nu prea tin la sinceritate si mai ascund chestii dar barbatii chiar tin la sinceritate. Am un frate mai mare si mereu se plange in gasca lui ca iubita sa nu e sincera cu el si nu vorbeste deschis. Am stat mult timp cu el si prietenii lui si am ajuns la concluzia ca ei chiar vor sa fim sincere si sa le zicem ce avem pe suflet.

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Esti de o luna cu el si il iubesti?laughing) Pe bune? Cum asa? Esti doar atasata de el, stai linistita. Daca era vorba de iubire nu te plictiseai de el.

| Kriss96 a răspuns:

E destul de normal. Tuturor ni se intampla. Eu am multe prietene care au relatii mai la inceput sau de foarte mult timp dar cand iesim impreuna (si iesim destul de des) totul e foarte firesc si normal, se distreaza, nu le e dor de iubiti, nici macar nu vorbesc cu ei cat stam impreuna. E normal sa ai timpul tau. Plus ca sunteti impreuna de putin timp. Mai asteapta si vezi cum te simti. Ti-a fost prieten foarte bun inainte? Mai poate fi si asta un motiv.
Incearca sa vorbesti deschis cu el. Pana la urma nu ai de unde sa stii, poate gandeste ca tine. Sigur are prietenii lui cu care mai vrea sa iasa la o bere. Nu cred ca o sa se supere.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici tu nu stii inca ce vrei, de ce va tot grabiti sa incepe ti relatii, pustoaicelor, ca sigur nu ai m ai mult de 15 ani. de ce care e motivul? Acum te ai saturat de el.

| anonimaaa01 a răspuns (pentru Kriss96):

Da,am fost prieteni buni inainte si de asta imi este frica sa nu se intample ceva deoarece chiar tin mult la el dar am momente de astea cand simt nevoia sa imi petrec timpul si cu altcineva.

| npx770 a răspuns:

Suna-ti prietenele intr-o zi si spune-le ca vrei sa iesiti ca intre fete, iar lui ii spui ca vrei sa iesi cu ele pentru ca nu prea ai mai petrecut timp cu ele. happy