| Ajutor12344 a întrebat:

Bună TPU. Sunt în a 18 a zi din ciclu și am făcut sex protejat cu iubitul meu. Prezervativul S a rupt intr o parte și acum nu știu exact ce ar trebui să fac ca nu știu dacă mi-a o jurat lichid preejaculator sau nu. Ar trebuii să iau pastila de a 2 a zi? Nu a ejaculat dar mi e teamă de acel lichid

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum drk se rup prezervativele astea? Nu am patit asta niciodata in atatia ani de sex.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru darrio2007):

Daca cumpara prezervative ieftine se poate, daca nu exista lubrefiere suficienta la penetrare la fel, si mai ales daca nu este pus corespunzator, sau agatat de ornamente (inele, piercinguri, etc)

| KarlLagerfeld a răspuns:

Învață să scrii!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu lua pastila

| Ionut2025Tz a răspuns:

Domnisoara ajutor12344 pune mana pe o carte si lasa sexul daca nu sti cu ce se mananca.
Daca esti in a 18-a zi de la ciclu inseamna ca ai fost fertila in perioada 23- 27.03. 2025. Deci sansele sa ramai insarcinata scad.
Daca partenerul nu a ejaculat inainte de a pune prezervativul, de unde spermatozoizi in lichidul preejaculator?
Sa presupunem ca partenerul a ejaculat inainte, daca a urinat dupa crezi ca a mai ramas pe uretra spermatozoizi rataciti ca sa ramai tu insarcinata?
Chiar daca ar fi ramas cativa, tu ai idee cati spermatozoizi mor ca sa penetreze mucoasa cervixului? Dar cati mor dupa ce au trecut in uter pana ajung in trompe?
Cunosti ritmul cu care se depreciaza ovulul dupa ce a fost eliberat?
Asa ca lasa naibii pastila de a doua zi ca nu ramai insarcinata ca s-a rupt prezervativul, ci doar daca partenerul ejaculeaza inauntru, si esti in perioada fertila.

| Ajutor12344 explică (pentru Ionut2025Tz):

In primul rând îmi pare rău pentru cum am scris nu e ca nu știu cum să scriu m-am grăbit și nu am mai vazut ce mi-a corectat auto corectorul. Ovulația se poate întâmpla și mai târziu pentru ca eu nu am neapărat un ciclu regulat. Chiar dacă sunt șanse foarte mici, lichidul preejaculator tot poate conține spermatozoizi pentru ca foarte multă lume a rămas gravidă prin metoda retragerii… Normal ca mă panichez pentru ca și dacă există șanse foarte mici tot este posibil și nu vreau să mă trezesc momentan cu o sarcină nedorită

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Ajutor12344):

Atunci pastila de a doua zi e solutia ca sa fi tu impacata sufleteste, desi este o bomba chimica care ii face mai mult rau corpului tau decat bine.
Ti-am zis sansele de a ramane insarcinata sunt minime, dar e hotararea ta ce vrei sa faci mai departe.