| adyna99 a întrebat:

Buna TPU.Sunt in clasa a 6-a. Vreau sa ma ajutati cu un sfat:
In clasa a 5-a eram buna la matematica aveam numai 9 si 10 si in teza am luat 10.In clasa a 6 semestrul 1 am avut cele mai proaste note la mate am luat 6 si aveam si 8. Faza este ca in clasa a 5-a statea cu o colega cu care ma intelegeam foarte bine. Iar acum m-am asezat langa o proasta care ma enerveaza, ma copie si vrea sa imi faca in ciuda. Faza e ca fata asta nu invata bine.Eu vreau sa imi schimb locul de la geam pentru ca mai mentionez ca doamna de desen mereu ne pune sa deschidem geamurile si e frig.Intrebarile mele sunt:
Cum sa ii spun lu fata asta ca numai vreau sa stau langa ea?
Si cum sa procedez...sa ma mut altundeva sau sa stau acolo.Mai mentionez ca profesorul nu ma mai scoate la tabla atat de des.Multumesc ca ati citit! Fundita!

Răspuns Câştigător
| Sweet00gum a răspuns:

Ii spui mamei tale sa discute cu diriginta/dirigintele tau. Daca ii spui tu nu va avea asa mare efect, dar daca ii va spune unul din parinti, cu siguranta o va face! E dreptul tau sa stai cu cineva care iti convine! Gandeste-te ca timpul pierdut nu il mai poti recupera si scoala nu sta dupa tine.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SwettyCat a răspuns:

Buna! ii spui dirigentei ca miroase urat sau altceva dar sa fie cat de cat adev. FUNDA? please!

| Rollwo a răspuns:

Auzi...iti spun raspunsul : " NU STIU!". Dar...ce cauta intrebarea aceasta la o rubrica cu totul legata de altceva?

| adyna99 explică (pentru Rollwo):

Fratilor daca nu este folositor raspunsul pentru ce il mai postati? Acesta este siteul cu care putem sa ne ajutam nu sa ne jicnim!