| anonimulanonimus a întrebat:

Sunt in clasa a 6a si am 13 ani vreo 2 fete din clasa zic ca sunt intr-o relatie cu niste baieti (oricum mie nu imi place de nicio fata). Ce inseamna asta,, sa fi intr-o relatie" la o varsta asa mica? Sunt sigur ca nu inseamna sa se sarute sau ceva dar ce inseamna? Se numesc iubiti sau ce si ce fac acele fete intr-o relatie? Asteapta o casatorie la asa varsta? (sunt sigur ca nu)? Va rog sa imi explicati ce e aia sa fii intr-o relatie si ce faci in ea

Răspuns Câştigător
| 134Ioana1 a răspuns:

Hei, nu știu cum să îți explic, dar sa fi intr-o relație la aceasta vârstă cred că se rezumă sa îl ti de mână și din când sa ii dai un pupic, adică mai mult nu cred că e nevoie ai timp mai încolo.Si apropo, poate colege tale spun asta in gluma nu neapărat serios, adică sunt glume normale pentru perioada aceasta de intrare în adolescență

| anonimulanonimus explică (pentru 134Ioana1):

Ai zis ceva de pupic. Pe obraz sau asa putin pe buze?

Ziceaii ceva de pupic. Pe obraz sau doar putin asa pe buze?

Ai zis ceva de pupic. Pe obraz sau asa putin pe buze?

5 răspunsuri:
| al3ks a răspuns:

Nu le baga în seama. Decât sa ai o prietena și sa Îți facă capul pătrat mai bine stai în banca ta și iti vezi de școală. Pentru ca ai nevoie. Inveți acum mai mult și mai târziu te distrezi. Crede-Mă ai timp de toate. Dar pana pe la 15 16 ani nu ai avea nevoie.

| DrScurtu a răspuns:

Insemana ca esti ca esti ciuca mistourilor la scoala