Asa e la inceput, unele se plang ca nu le vine mult iar altele ca le vine prea mult, oricum stai linistita ca se va regla cu trecerea timpului
Bună!
NU ai de ce să te îngrijorezi!
Aceste dereglări sunt NORMALE în primul an de CM
Poţi avea chiar menstre de 10-12-15 zile şi destul de abundente...
Totuşi, cam în 1-2 ani, ar trebui să se regleze şi să ai o menstruaţie medie de 4-5 zile cu o sângerare potrivită.
Toate cele bune.
Buna Galma!
Tot ce iti poti zice, e sa nu te sperii. Tu ai menstruatie pentru prima data. E normal. Tot ce se intampla cu corpul si organismul tau, e normal. Ciclul tau se va regla peste cativa ani, si vei sti si data fixa cand iti va veni. Acum, e naspa. Vine cand vrea el, sta cat vrea el..na!
El isi mai revine si dupa inceperea vietii sexuale. Bineinteles, ca nu-ti recomand s-o faci de la varsta asta. Am spus-o doar cu scop informativ. Daca ai niste dureri, poti lua un analgezic ceva, si poti schimba absorbantul la 2-3 ore.
Asa ca, relax! :*
Nu te ingrijora...Mie cand mi-a venit ciclul prima data dormeam si patasem tot patul.Cand am vazut, am inceput sa plang si m-am dus in baie crezand ca mi s-a rupt ceva la rinichi si a venit tata sa-mi explice(mama mea a murit acum cativa ani...)ca e perfect normal.
Stai calma, nu e regulat la inceput.Peste cativa ani nu o sa mai ai probleme.