Dacă te place, te place aşa cum eşti tu. Dacă eşti o fată bună, contează sufletu' nu formele. Succes!
Cucerestel prin sufletul tau, nu prin felul cum arati. Incepe sa comunici cu el deschis, spune glume si fa-l sa se simta bine cind tu esti prin preajma. Daca esti chiar intratit de slaba, Imbracate in haine care tiar evidentia ceea ce ai /sau nu ai... dar ar fi bine sa faci cure de ingrasare xDD, Oricum daca esti buna, inteligenta si desteapta -poate ai sanse.
Funda >?
Crede-ma si eu sunt la fel ca tine am tot 38 kg dar sunt in clasa a 8-a eu cred ca ar trebui sa te aranjezi mult mai mult sau sa iti ei un sutien mai mic cu burete asta te va ajuta sa pari mai dezvoltata. Sper ca ti-am fost de ajutor...
Eu zic sa ii spui adevarul ca iti place de el si sa accepti destinul stiu asta din propria-mi experienta eu am fost ca tine si am ratat si acum cand am aflat ca aveam o sansa mare e prea tarziu
Da aceeasi problema am sie u: 1, 67::40 de kg si forme lele, dar sunt in clasa a8 si mie imi place de un baiat cls a10, sofisticata rau situatia. pai acum sincera sa fiu baietii place doar trupul fetelor sa uita sa vada daca are cur tate si na chestii de astea nu se uita cum are sufletul. pup:*