DRAGA mea.in primul rand asteapta pana iti cunosti colegii! Este cea mai mare prostie, toti ganditi asa wow colegi noi nu stiu ce la inceput..nici n-i cunosti, ai rabdare apoi vezi daca iti mai place. Daca va esua relatia tine minte vei fi 4 ani de acum incolo cu el in clasa Daca suferi si-l vei vedea zilnic, poate cu alta, poate ca te gandesti la el, ca ai regrete si lucruri de genul, cum iti va fi cand il vei vedea in fiecare zi?! Spune-i simplu sa vorbeasca frumos ca te deranjeaza faptul ca vorbeste mai uratel. spune-i frumos si raspunde-i la mesaje
Incearca sa ii explici ca nu toti pot fi tari, da asta nu inseamna ca trebuie sa fie snob sa nu ii bage in seama pe cei care sunt mai "prejos".
Salut! Daca el este badaran de felul lui nu il poti schimba prea usor! Incearca sa ii mai dai o sansa. Daca vei vedea ca se comporta la fel atunci merita sa ii dai papucii! Daca vrei pe cineva cu care sa discuti imi poti da id-ul tau de messenger prin mesaj. O seara buna!
Da, ai dreptate, multi baieti sunt badarani si se cred mai presus decat alti.Eu cred ca ai procedat corect ai si tu dreptatea ta.Incearca sa-i explici prietenului tau ca nu e frumos cum a reactionat.Sa stii ca toti merita o a doua sansa, dar mai lasa-l 2, 3 zile sa-si inteleaga greseala!
NiculaiMarianTraian întreabă: