| beny68 a întrebat:

sunt in clasa a11-a si imi place foarte mult de o colega, vorbesc cu ea de vreo doua saptamani pe facebook.Probelma e ca pana acum nu prea am vorbit si in realitate pentru ca sunt foarte timid, am incercat la scoala de doua ori dar nu prea am reusit sa vorbesc mare lucru cu ea...si acum ma gandeam sa incerc sa ii cer o intalnire,sa mergem la un film sau ceva, dar nu prea stiu cum pentru ca mi-e cam frica de faptul ca nu prea stiu ce crede ea despre mine.

3 răspunsuri:
| Charm a răspuns:

Poti sa o faci printr-un mesaj, dacă nu te simți confortabil face to face, deși face to face cred că ar ajuta mai mult. Poate asa prinzi curaj. Fetelor le plac baietii siguri pe ei. (le plac și băieții timizi, dar mă rog, depinde de fata)
Dacă ea se simte bine în preajma ta atunci e bine. Nu poate sa aiba decât o părere bună, nicidecum una rea. Sper ca te-am ajutat cât de cat. Bafta cu acea fată happy

| vocea a răspuns:

Salut, in primul rand ai nevoie de mai multa incredere in tine si apoi trebuie sa o intrebi asa o sa vezi ca ai numai de castigat deoarece, ea va vedea ca stii ce vrei, asa vei afla ce simte pentru tine si vei stii ce sa faci pe viitor, bafta

| litere123 a răspuns:

"Incercarea moarte n are "asa spune un mic proverb.

Curaj, si totul va fi bine.