Asa sunt si eu, imi place sa mi se demnonstreze ca cineva tine la mine.Sincer mie mi-ar placea daca m-ar invita intr-o seara la cina sa fie foarte romantic, sau undeva sa zic p langa rau sau p langa lak sh sa pui pietre in forma de inima, sau sa mergi la ea la fereastra sh sa o suni sa iasa putin pe fereastra sh uh sa ai o coala mare p care scrie "te iubesc". Sigur i-ar placea. Sper ca te-am ajutat>
Sa-mi bag **** cati analfabeti! te duci in **** mea la ea, ii tragi niste limbi in **** si ii zici ca nu ai mai facut asta pentru nimeni! dupa ce termini te stergi de **** la mustata aia proaspat crescuta si ii zici ca o iubesti! simplu...
Cadouri sau pur si simplu sa ii faci o declaratie de dragoste si in acea declaratie sa spui tot ce simpti pentru acea persoana
Sincer acum, ce ai facut 6 luni de zile? adica, dupa 6 luni vrea sa ii demonstrezi ca o iubesti si vrei sa o faci sa se indragosteasca de tine? pai pana acum ce a facut? eu am prieten de 2 luni si sa fiu sincera n'am mai avuit pe nimeni ca el si mi-a trebuit mai putin timp sa'mi dau seama ca il iubesc si incers...sa imi demonstreze ca ma iubeste.intradevar nu stiu situatia ta, dar din cate ai spus aici este cam ciudat