| cosmin20144 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata, ne potrivim din punct de vedere al caracterului, dar nu si fizic. Eu am multe kilogarme in plus. Vreo 20. Ea arata foarte bine. Din comportamentul ei, reiese ca ma place.
Ce ziceti, sa incerc sa fiu cu ea? am de gand sa ma apuc de dieta si sport, dar dureaza ceva timp pana o sa se vada rezultatele si cine stie, ma gandesc ca poate o sa vrea sa mergem la strand sau la mare.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistit, pentru o relatie serioasa, aspectul fizic nu conteaza. daca ar deranja-o silueta ta, ar insemna ca nu e fata care sa te merite.

| corhaz a răspuns:

Nu te schimba pentru nimeni.doar pentru tine daca vrei sa slabesti.dar pentru nimeni altcineva niciodata nu te schimba

| Futhakari a răspuns:

Ramai asa cum esti sunt sigur cai place de tine, ca esti gras are mai multe motive sate alinte de ex : pufosenie, porumbel etc. Putina miscare nu strica nimanui!

| 03052003 a răspuns:

Nu conteaza fizicul daca ia te place de ce sa nu fiti impreuna? lasa greutatea deoparte.si daca vrei sa te apuci de sala e chiar foarte bine dar nu exagera!

| neutrino a răspuns:

Apuca-te la inceput de ceea ce ai de gand, si dupa aceea incearca sa fii si cu ea.

| AndaVr a răspuns:

Caracterul e greu de schimbat iar fizicul e ușor, potrivirea de caracter e cea mai importantă intr-o relație.Eu zic să incerci, ai incredere in tine si poate o să iasă ceva fain. Succes big grin!

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca vrei sa te apuci de dieta si sport o faci pentru sanatatea ta
Daca fata te place, este bine nu se uita la aspectul tau fizic.

| varcolaccc a răspuns:

Pai de exemplu poti fi mai înalt ca ea si kg sa nu conteze. Dar din ce spui tu kg sunt vizibile si e logic sa ai mai multe kg ca o fata. Ai încredere in tine si vorbește cu ea si Întreab-o daca o deranjează chestia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cât durează frumusetea? Intr-o relați nu te poți baza numai pe asta "că ești frumos"ce e in sufelet contează si stiu că replica aceasta este veche si nu e tratată așa cum trebuie dar pe deoparte e foarte adevărată, eu mai bine i-aș spune să slăbească pentru sănatatea lui nu pentru ochii altora.Noi tindem mereu spre ce este frumos si mereu dăm de ceva urât.Frumos este acel lucru care nu se schimbă niciodată.*răspuns inteligent* laughing