| Denisa9505 a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat si nu stiu cum sa il fac sa ma placa. La inceput parea ca ma place, dar apoi am facut o prostie si nu prea mai vrea sa vorbeasca cu mine. Chiar nu stiu ce sa fac, sunt disperata. Are cineva o idee?

7 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Simplu. Il droghezi si te culci cu el. Obligatoriu fara prezervativ. Iar apoi ii dai vestea ca e tatic happy

| neutrino a răspuns:

Prostia, dupa cum bine stii, se plateste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca abia ai iesit din buletin, iar el l-a facut demult, insa nu pot sa inteleg ce fel de prostie ai facut, e ceva rusinos?

Daca e nesimtit, daruieste-i tu o floare, apoi gasiti voi un cinema unde sa va prefaceti ca iesiti impreuna ca iubitii.

| Purec a răspuns (pentru anonim_4396):

Citeste si cealalta intrebare ca sa vezi ce proatie a facut laughing) lesiin de ras nu alta laughing ce de tampiti pe lumea asta laughing

| NameHarris a răspuns:

De vraji ai auzit? cunosc eu unul da trebuie sa-i faci un oral sa te rezolvelaughing

| Hutzy95 a răspuns:

Am eu idee, renunta la el pentru ca daca iubesti mult suferi mult, dar daca nu iubesti atunci nici nu suferi

| Dydydodo a răspuns:

O prostie? Daca prostia este ceva ce te pune pe tine intr-o lumina proasta si ATAT, atunci este problema lui, daca te placea cu adevarat nu-i pasa, dar daca placutul lui este doar superficial este clar ca nu merita. Si mie mi-a placut de un baiat timp de un an, dar nu am fost cu el, apoi am aflat ca si el ma placea. Este bine sa vorbiti, daca nu sunteti prieteni (asa cum nici eu nu sunt cu acel baiat) atunci te poti apropia incet, incet...conversatii banale (nu exagerat de banale). Si fii draguta cu el (firesc) baietilor nu le plac fetele care ii injura sau ii ofenseaza nici care ii lovesc, ajuta-l, dar fii naturala. Un mic sfat: daca nu vrei ca prietenii lui sa afle ca in placi nu-l vorbi de rau pe la spate doar ca sa-i faci pe ei sa creada ca nu simti nimic, s-ar putea ca el sa te placa si prieteni sa stie si sa-i spuna, atunci se duce totul (experienta proprie *p.s: la mine nu a iesit chiar frumos...). Succes si nu uita sa ramai calma, afla ce-i place si nu te da in spectacol (poti sa te faci de ras). Roaga o prietena foarte, dar foarte buna sa-i urmareasca reactiile legate de tine (gesturi, priviri, cuvinte etc) (eu asa am facut si chiar am aflat multe). Si nu in ultimul rand : CURAJ (daca nu vrei sa sfarsesti ca mine), nu spun ca trebuie neaparat sa-i spui prima ca il placi(daca o faci mai bine te asiguri ca este reciproc, inainte), dar ii poti da de inteles (lasa niste portite de scapare in caz ca nu te place te poti apara).