anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt indragostita de un barbat mult mai mare decat mine(diferenta de 12 ani),el arata foarte bine si mereu mi-a dovedit ca pot conta pe el, de 2 luni am tot vorbit, el mi-a fost aproape intr-un eveniment neplacut in familie si chiar il iubesc!
Il cunosc de vreo 3 ani,mie mi-a placut de pe atunci dar mai tarziu am inceput sa tin la el si dupa sa-l iubesc
Problema este ca am fost la un majorat de-al unui prieten si m-am intalnit cu el acolo,am vorbit,am glumit,am dansat si ne-am distrat,dupa ce petrecerea s-a sfarsit, pe la 7 dimineata, s-a oferit sa ma duca acasa si eu am acceptat.Cand am coborat din masina,a venit dupa mine si m-a sarutat tandru,a fost cel mai frumos sarut din viata mea! Problema este ca dupa aceea el mi-a zis doar atat si a plecat :" N-am mai intalnit pe cineva ca tine! Meriti sa fii fericita dar nu cred ca eu sunt persoana care te poate face fericita,te iubesc", m-a pupat pe obraz si a plecat.
Ce sa fac? La ce credeti ca s-a referit? inainte vorbam in fiecare zi dar acum nu am mai avut vesti de la el de 2 saptamani!
ce sa fac? il iubesc!
Dau

31 răspunsuri:
| chocco1995 a răspuns:

Te iubeste atat de mult incat considera ca nu este persoana potrivita pentru tine.e frumos din partea lui ca isi sacrifica sentimentele,alti poate ar profita la maxim de chestia asta,vorbeste cu el arata-i ca-ti pasa ca nu rezolva nimic daca se fereste de tine si daca nu vrea sa-ti vorbeasca, spune-i ca suferi pentru ca el nu e langa tine, nu te protejeaza mai rau suferi! daca el te iubeste si tu il iubesti nu renunta orice sa-i intampla pentru ca iubirea invinge mereu! bafta, sper ca o sa fiti impreuna pana la urma, sa fi fericita