| Cristina1Theodora1 a întrebat:

Bună TPU, sunt îndrăgostită de un necunoscut, adică l-am văzut de multe ori şi l-am privit îndeaproape dar el nici nu ştie că exist.El are 17 ani şi este popular,înalt,slab, cu ochii albastri, păr săten, face fotbal şi are un zâmbet de miliarde. Iar eu sunt scundă cu ochii verzi, păr saten si faţa rotundă, ştiu că nu am şanse cu el pentru ca nu sunt frumoasa ca celelalte fete, nu ma dau cu machiaj, nu sunt frumoasă. Ieri eram cu prietena mea (şi ea îl place, din cauza ei am inceput sa am sentimente pentru el pentru ca vorbea despre el foarte frumos )ea nu stie ca il plac si m-a intrebat nu vrei sa urcam sus si eu am zis da si am urcat si l-am văzut si el stătea pur si simplu acolo cu castile in urechi fredonand un cântec ascultând ce spun colegii lui si atunci prietena mea il tintuia cu privirea si eu nu aveam curaj sa ma uit spre el. Cand mi-am facut curaj si m-am uitat la el mi-a zambit si de atunci am fost cu capul în nori.De fiecare dată când îl văd mi se strânge stomacul, transpir, zâmbesc incontrolabil, si mă simt fericită. Într-o zi l-am văzut când ieşea de la sport şi avea părul ud şi transpirat şi tricoul i se lipea de piept şi avea o voce aşa de răgușită cand striga dupa profesor să îi dea cheia de la vestiar.In preajma lui sunt timidă dar eu nu sunt aşa sunt îndrăzneață in preajma altcuiva, am incercat sa vorbesc cu el dar nu pot parcă mi se usucă gâtul si vorbele mi se blochează efectiv nu pot. Vreau sfaturi să am curaj să vorbesc cu el.
(Nu este atractie fizica )

1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

Uuu ce dragut.
Cum sa nu fie atractie fizica? Te-ai indragostit de cum arata e clar ca doar nu i-ai vazut mentalitatea, gandirea, viata trecand pe langa el pe drum.Iar din descriere reiese doar cat este el de frumos.
In fine nu asta conteaza, ca nu este nimic gresit sa te indragostesti de cineva si sa te atraga fizic doar ca te subestimezi un pic. Daca ai incerca sa ai mai multa incredere in tine si sa nu te consideri mai urata si mai prejos decat altele poate ai avea un pic mai mult curaj.
Incearca sa intri in vorba cu el pe o retea de socializare sau sa te infiltrezi printre prieteni lui ca sa inceapa incet sa te observe.Doar ca ar trebui sa mai astepti un pic sa il cunosti mai bine, sa ii vezi comportamentul, gandirea, conceptia sa stii daca va potriviti si din alte puncte de vedere.