Varul iubitului tau poate ca te place dar nu asa mult incat sa aiba o relatie cu tine, oricum din moment ce ei sunt veri, normal ca discuta intre ei si posibil sa-ti puna increderea si fidelitatea la incercare, faci cum vrei dar sa nu iti dai cu pumnii in cap dupa ce iti pierzi prietenul dintr-o prostie care nu are nici o garantie
Asa se intampla atunci cand esti copila si nici proprietatea cuvintelor nu o ai. Daca atunci cand o persoana iubeste este fericita, tu ar trebui sa fii de doua ori fericita. Totusi vezi cati veri are...
Sfatul meu este acesta:sa te desparti de prietenul tau pentru el dar in special pentru tine.NU poti sa minti persoana de langa tine, sincer imi pare rau pentru el, nu te-ai gandit ce o sa simta? daca tu crezi ca-l iubesti(pe varul lui)asteapta o perioada dupa ce te-ai despartit si incearca sa vezi cum sta treaba.DAR SPUNE-I PRIETENULUI TAU CA VREI SA INCHEI, parerea mea, nu e deloc frumos... chiar daca te razgandesti in legatura cu varul lui tu trebuie sa-i spui pentru ca odata ce ai gandit asta inseamna ca nu mai ai sentimente fata de iubitul tau....repet este o parere nu stiu ce simti dar cum ai spus tind sa cred ca am dreptate, bafta!
Cum sa fi indragosti de varul tau cumde asa tare vrei sa vb pe mes adrianuseri mai vb te ajut cumva hai
TheBestLife întreabă:
Lupu_Malvi_1961 întreabă:
anonim_4396 întreabă: