| Simplegirlbb a întrebat:

Sunt insarcinatain 4 luni si am 17 ani. Mi-am făcut transferul la liceul din orasul in care locuiesc cu prietenul meu. Am preferat să merg la zi deoarece la seral trebuiasă fac +1 an. Directorul liceului ştie că sunt insarcinata dar a spus că nu este nici o problema. Am sarcina gemelara... Probabil după ce o să nasc, de copii va avea grija mama mea. Ce părere aveţi o să fac faţă până nasc? Profesorii se vor comporta diferit? Îmi imaginez că viitori mei colegi vor fi răutăciosi până se vor "obişnui" cu colega cea gravidă.

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Torres92 a răspuns:

Nu sunteti destuli de maturi mai ales el...
Am intalnit un caz asemanator,si cum s a terminat povestea lor de dragoste?

Ea a nascut,Ei s au despartit, copilul saracul n are nici o vina...

Fail!
Rautaciosi vor fii, se vor obisnuii in timp, pe la urma toti ne dorim o familie
Vor rade doar cei care n au pic de creier in cap
si cei care inca mai cred ca, barza livreaza copiii...

| Simplegirlbb explică (pentru Torres92):

Pprietenul meu are 26 de ani. Nici eu nici el nu eram pregătiţi să fim părinţi. Dar timpul le rezolva pe toate... Acum aşteptăm cu nerăbdare să aflăm ce sunt!

| Torres92 a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Mda asta m a lamurit pe loc, si m a facut sa va inteleg perfect
mai ales pe "El"
are 26 ani vrea sa si faca o familie(credeam ca are vreo 17-18 ca tine)
in cazul asta e destul de matur si responsabil
Sincer mi ar parea rau pentru tine daca ai ajunge sa cersesti iubire
dupa cum ti am zis cunosc niste cazuri
Fete divortate, lasate de iubiti cu copii dupa ele, cersind atentie de la baieti
S a aveti grija de voi ..Mult succes happy

| xCarly a răspuns:

De ce nu va protejati mai copii!? straight face. La anii tai o sarcina este greu de dus, mai ales ca nu ai nevoie de asa ceva in perioada asta, poate sa-ti afecteze mult viitorul. Normal ca noii colegi si profesori te vor privii altfel, dar daca sunt de bun simț, sigur te vor primi si te vor ajuta sa te integrezi bine in colectiv, comunicarea este importanta. Insa daca sunt rautaciosi, e normal, tu nu-ti face probleme si ignora rautatile happy. Du -te regulat la ginecolog, ai grija de tine si o sa faci fata! Numai bine!

| Simplegirlbb explică (pentru xCarly):

Ne-am protejat, dar s-a rupt! Mersi fain!

| Simplegirlbb explică (pentru MorcovMorcovescu):

Nu am vrut să fac avort pentrucă mătuşile mele din cauza avortului nu mai pot avea copii. Aşa că am preferatsă îmi asum responsabilitatea. Prietenul meu lucrează aşa că nu o să *** viitorul nimanui.

| TeckTonik997 a răspuns (pentru MorcovMorcovescu):

Du-te si bagati morcovul in oala si scoate-ti si creieru' cu penseta si fa o ciorba. Cum poti spune asa ceva?

| TeckTonik997 a răspuns (pentru MorcovMorcovescu):

Depinde de cultura lor, oricum eu te sfatuiesc sa stai acolo pana nasti apoi sa pleci din nou in caz ca te privesc in continuare cu ochi rai.

| Simplegirlbb explică (pentru MorcovMorcovescu):

Dacă sunt fete Ştefania si Natalia, iar dacă sunt băieţi încă nu m-am gandit,

| xCarly a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Meehh...:/ N-ai pentru ce happy. Te admir totusi pentru curajul si devotamentul tau. Sanatate! ^_^

| Casidy a răspuns:

In primul rand, tin sa te felicit pentru ca nu ai avortat, ai tot respectul meu ca nu ai omorat niste sufletele nevinovate, si ca ti.ai asumat ceea ce ai facut, in al doilea rand nu ar trebui sa pui la suflet rautatile venite din partea celorlalti, oamenii sunt rai si plini de prejudecati, mereu vor fi asa, si nu trebuie sa.i bagi in seama, pana la urma indiferent de ce vor zice sau face ei tu ai viata ta ce nu se va opri la vorbele lor si va merge mai departe happy mult succes in continuare si o sarcina usoara :*

| Simplegirlbb explică (pentru Casidy):

Mmulţumesc frumos!