| Phow a întrebat:

Bună TPU, sunt intr-o dilemă cu o fată și chiar nu știu ce să fac.Deci eu cred că mă place dar nu sunt sigur 100% de asta. Ne întâlnim de ceva timp în scop profesional și în tot acest timp am observat ca se uită cam des și insistent la mine, chiar intr-o seara m-a întrebat ce planuri am pe seara aceasta dar am văzut prea tarziu mesajul și nu am mai insistat sa îmi spună ce voia.Intr-o seara i-am spus ca un prieten vrea sa meargă la un meci de fotbal dar nu e sigur dacă poate în ziua respectiva și a spus ca nu e niciun fel de problema și ca putem merge numai noi.Un alt semn a fost momentul când mi-a zis față în față că dacă am ceva sa ii spun sa ii dau mesaj după ora X. Oare ce ar fi putut sa însemne replica "dacă am ceva sa ii spun"? O altă chestie ar fi faptul cand i-am propus sa ieșim cu bicicletele și a acceptat fără nici o problema. De asemenea, am postat un story cu ea (în scop profesional) și mi-a răspuns cu: cine e fata de lângă? Oare ce s-ar fi așteptat sa ii răspund? Țin sa menționez ca este o fată foarte prietenoasa asa în general și nu sunt asa sigur de chestiile astea și mi-e frica ca toate astea sa nu fie numai în capul meu și după sa stric și în scop profesional situația. Eu m-am atașat de ea și cumva simt ca e reciproc dar ma gândesc sa nu fie numai din partea mea și mie doar sa mi se pară.Eu tot ma gândesc acum oare ce voia în seara aia de fapt de m-a întrebat ce planuri am? Oare avea nevoie sa o ajut cu ceva sau voia pur și simplu sa ieșim? Mi-e cam frica sincer sa fac un pas în față deoarece dacă nu ar fi reciproc e posibil sa stric scopul profesional care pentru mine este foarte important.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori ai?

| Phow explică (pentru Violleta2022):

Aproape 19

| Violleta2022 a răspuns (pentru Phow):

Da-mi voie sa ma indoiesc... dupa cum scrii si te exprimi aici, nu cred ca ai mai mult de 10-11 anisori.

| Drodo a răspuns (pentru Violleta2022):

Asta te intereseaza fă pe tine? Cati ani are? Poate ca este el prost dar tu esti si mai proasta

| Violleta2022 a răspuns (pentru Drodo):

Vai de capusorul tau de copil prost, analfabet pe deasupra.
Daca nu pui mana sa inveti nu vei realiza nimic in viata, dupa cum te exprimi pe aici.
Iti doresc sa realizezi macar 10% din cat am realizat eu in viata asta, ca sa poti supravietiuii, dar fara pic de respect, ma indoiesc.

| mihai69 a răspuns:

Cel mai bine era s-o întrebi pe ea.
Noi de unde să știm ce are fata aia în căpșor?!?